Motivačný list – redaktor

Motivačný list – redaktor

Na základe pracovnej ponuky uverejnenej na stránke SuperBrigady.sk zo dňa 17.06.2010, by som Vás chcel požiadať o prijatie do zamestnania. Mal by som záujem o pracovnú pozíciu: „Redaktor - región Košice a okolie do denníka Plus jeden deň“

Z predchádzajúceho zamestnania mám skúsenosti s prácou s ľuďmi – organizáciou a riadením práce, identifikáciou vzdelávacích potrieb, motiváciou ako i koučingom zamestnancov. V predchádzajúcich desiatich rokov som riadil kolektív 80-tich zamestnancov. Mám dlhoročné manažérske skúsenosti a skúsenosti vo vedení jednaní na rôznych stupňoch. Približne štyri roky som okrem služobného zaradenia vykonával hovorcu zamestnávateľa a písal články do dennej tlače.

Ďalej mám 4 ročnú skúsenosť ako rodinný finančný poradca a poisťovací agent. Okrem uvedených pracovných skúseností ovládam pracovné, rodinné, občianske, trestné, sociálne a správne právo. Okrem uvedených mám dobrú osobnú a miestnu znalosť celého Košického kraja a z časti  Prešovského a Banskobystrického kraja. Okrem materinského jazyka ovládam ruský, maďarský jazyk, základy nemeckého jazyka. Počítačové znalosti: Internet (e-mail, www) – pokročilý, Adobe PageMaker – základy, FrontPage – základy, Microsoft Access – základy, Microsoft Excel – pokročilý, Microsoft Outlook – pokročilý, Microsoft PowerPoint – pokročilý, Microsoft Word – expert.

Medzi moje osobnostné vlastnosti patrí reprezentatívne vystupovanie, komunikatívnosť, schopnosť argumentácie, flexibilita, ambicióznosť, samostatnosť, zodpovednosť, organizačné a komunikačné zručnosti a odolnosť voči stresu.

Rád by som svoje schopnosti a znalosti využil ako redaktor. Verím, že pre Vašu spoločnosť by som bol prínosom. Zároveň Vám v prílohe posielam svoj štruktúrovaný životopis.

Ak Vás môj profesijný životopis a schopnosti zaujali, rád Vám doplním ďalšie informácie o sebe na osobnom pohovore.

Ďakujem za posúdenie mojej žiadosti a prajem Vám príjemný deň.

S pozdravom 

Meno a priezvisko

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/7446-motivacny-list-redaktor/