Zóny pre každého študenta

Motivačný list – sekretárka

Motivačný list – sekretárka

Na základe Vášho inzerátu na portáli SuperBrigady.sk uverejneného 21. 01. 2013 sa uchádzam o pracovnú pozíciu sekretárky konateľa.

Rozhodol som sa reagovať na pracovnú pozíciu ekonóma vo Vašej spoločnosti, preto že tejto pozícii môžem využiť svoje doteraz nadobudnuté znalosti. Verím, že svoje znalosti a pracovné schopnosti budú pre firmu prínosom. S veľkým záujmom som sledoval úspechy Vašej spoločnosti prezentované v médiách ale i na Veľtrhu práce v januári tohto roku.

Aktuálna ponuka voľného miesta vo Vašej firme ma zaujala v správnom čase pretože si hľadám prácu, v máji 2012 som úspešne ukončil štúdium na Obchodnej akadémii v Nitre. Ovládam bežne používané programy MS, Excel, MS Word, MS PowerPoint. Taktiež mám prax v používaní programov Omega a Olymp.

Podrobnejšie informácie sú uvedené v priloženom životopise.

Mojimi prednosťami sú samostatnosť, zodpovednosť, kreativita, komunikatívnosť. Prípade potreby spracovanie uzávierky, dokladov a štatistky, pripadne iných prác; som ochotná pracovať aj nadčas.

Nastúpiť môžem do práce od 01. 02. 2013 alebo aj ihneď.

Dúfam, že Vás môj motivačný list zaujme. Rada by som sa predstavila aj pri osobnom pohovore. Teším sa na vašu skorú odpoveď, za čo vopred ďakujem.

S pozdravom

Meno a priezvisko

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/7450-motivacny-list-sekretarka/