Novoročný prejav

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: verca123
Typ práce: Referát
Dátum: 06.12.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 191 slov
Počet zobrazení: 19 814
Tlačení: 1 289
Uložení: 1 226

Novoročný prejav

Vážení spoluobčania!

Pred niekoľkými hodinami sme si v našich rodinách perlivým šampanským pripili na privítanie Nového roku a súčasne sa rozlúčili so starým. Prvého januára si pripomíname aj Deň vzniku novej Slovenskej republiky, ktorá prešla zložitým politickým a ekonomickým vývojom. Aj keď analytici hodnotia tento vývoj rozličnými pohľadmi, štatistické údaje hodnotia, že Slovenská republika kráča správnou cestou.

Mnohí z nás oslavujú tento prelom rokov v kruhu svojich najbližších, iní sa snažia privítať Nový rok v prúde osláv a zábavy. Milí spoluobčania, nech ste už kdekoľvek, dovoľte mi povedať zopár krátkych slov.

Uplynulý rok bol rokom ťažkým, ale aj úspešným. Úspešným v tom, (doplniť, čo sa podarilo v meste/ obci uskutočniť).

Dúfam, že aj tento rok bude z tohto pohľadu opäť taký úspešný.

Vážení spoluobčania, záverom môjho príhovoru vyslovujem želanie: zachovajme si slávnostné chvíle z vianočných a novoročných sviatkov po celý rok, vážme si jeden druhého, majme radi naše (mesto / obec), zachovajme si úctu jeden k druhému.

K tomu Vám všetkým želám osobne, v mene poslancov a v mene pracovníkov (mesta /obce), veľa zdravia, šťastia, lásky, veľa trpezlivosti pri riešení osobných problémov a pri každodennej práci.

Šťastný a úspešný nový rok!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.017 s.
Zavrieť reklamu