Prvý sex s dievčaťom/chlapcom

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: veronika123
Typ práce: Referát
Dátum: 15.11.2013
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 421 slov
Počet zobrazení: 24 248
Tlačení: 1 137
Uložení: 1 143

Prvý sex s dievčaťom/chlapcom

Toto sa odohralo pred 6 rokmi. Chodil som na strednú, mal som 16. Bol február, kvôli chorobe v škole vždy niekto vypadol. A jedného dňa neprišla do školy spolužiačka Dominika. Ako býva zvykom, hneď po vyučovaní som jej išiel ukázať úlohy. Otvorila mi dvere, keďže bola sama a vošli sme do izby…

Všetko som jej vysvetlil a už sa zberal preč, keď sa ma opýtala: „Marek, nemohol by si sa so mnou vyspať ?“ Ostal som zarazený … sčervenal som, koktal a povedal, že nie, veď má priateľa a ja som aj tak panic… Odpovedala, že sa pred 2 týždňami sa s ním rozišla a chýba jej vzrušenie. Rýchlo si zo seba stiahla nočnú košeľu a zrazu predo mnou stála iba v bielych nohavičkách. Okamžite ma ovládlo vzrušenie, lebo to bolo prvé dievča, ktoré som na živo videl nahé. Prišla ku mne, začala bozkávať… Ani neviem ako, zrazu som sedel úplne nahý na jej posteli.

Potom si stiahla nohavičky, ľahla si, roztiahla nohy, poprosila ma, aby som si na ňu ľahol. Keď som to urobil, pomohla mi nasmerovať penis do jej dierky a potom to začalo … môj prvý sex.. a s Dominikou :) Trvalo to asi 10 minút… potom sa mi Dominika poďakovala, povedala, že na prvý raz to bolo celkom dobré. Potom ma ešte poprosila, aby som si na chrbát ľahol ja. Vysadla si na mňa a poriadne sa urobila… (Po čase sa mi priznala, že sa chcela poriadne urobiť).

Bol som šťastím bez seba. Poďakovali sme si navzájom a naše stretká sa odohrávali ešte celý týždeň počas jej choroby. Čoskoro si našla nového priateľa… ale kvôli tomu, že som jej v čase „krízy“ pomohol, tak povedala, že so mnou sa vyspí kedykoľvek… Nechcel som však kaziť jej vzťah a spávali sme spolu len 2–3 razy do mesiaca.

Teraz sa vidíme len z času na čas, ale cez leto si vždy nájdeme na seba čas. Poriadne sa odviažeme a zažijeme plnohodnotný sex… Dominika ma spravila mužom. Vždy som sníval, že ju pretiahnem, ale nikdy ma nenapadlo, že tak skoro. Naučila ma toho veľa… A vďaka nej sa začal rozvíjať môj sexuálny život – dohodila mi na sex aj svoju kamošku, moju prvú pannu. Ale o tom inokedy…

A na objasnenie, že som sa správal divne počas prvého sexu – Dominika prišla o panenstvo už ako 14 ročná a za dva roky mala troch priateľov, čiže v čase nášho styku mala veľmi veľa pohlavných stykov… Vždy vraví, že každý milenec jej niečo do života priniesol… a dokonca aj ja.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu