Ako zbaliť chalana

Ako zbaliť chalana

Toto je častá otázka u dievčat. Prečo ma tí chalani nechcú? To som až taká škaredá? Možno je okolo tebe veľa chalanov, ale práve on nie, alebo sa mu páčiš, ale máš pocit že to nestačí? Ako mám vedieť či sa mu páčim? Na toto si odpovieme. Asi by som začala tým, že toto je individuálne, nedá sa dať presný návod. Ale niake rady by sa dali :))

Prečo ma tí chalani nechcú?

1, možno si ťa ani nevšimnú, skús sa zviditeľniť, vylepšiť svoj štýl obliekania, jednoducho niečim iná, aby si ich zaujala. Aby ťa uvideli a povedali si WOW, má krásnu postavu alebo tá je ale milá, vtipná.

2, naozaj to môže byť tvojím výzorom, skús sa opýtať kamarátky a nech ti odpovedá úprimne, alebo sa jednoducho pozri do zrkadla, skús či ti nesmrdi z úst, či nemáš mastne vlasy, špinavé nechty, ako si oblečená.

3, správanie, chalani chcú aby sa mali s dievčaťom o čom porozprávať, aby sa vedela usmievať, smiať, bola milá, aby ich počúvala,... Sú nároční. Skús porozmýšlať či niesi nejaká preafektovaná alebo drzá, niektorí chalani sa boja inteligencie dievčaťa, lebo by im to poškodilo ich ego, keby bola múdrejšia a že to bude nejaká bifloška, ale zas veľa chalanov chce múdre dievčatá, lebo načo im bude nejaká modelka, keď sa s ňou nemajú o čom rozprávať.

Prečo sa práve jemu nepáčim?

1, už môže mať babu

2, nevšimol si ťa

3, skús sa spriateliť s nejakými jeho kamaratmi, alebo poslať niekoho na výzvedy, aby sa ho tam nenápadne na teba spýtal. Skús si ho na facebooku alebo niekde pridať a napíš mu.

Ako vedieť či sa mu páčim?

1, keď sa s ním rozprávaš, tak má členky otočené k tebe :)

2, pozerá sa ti do očí

3, keď sedí má rozkročené nohy alebo ruky vo vreckách (palce smerujú k rozkroku)

4, červená sa

5, keď si škrabká ľavú dlaň

6, keď si v jeho blízkosti hovorí hlasnejšie a chce na seba upútať

7, "náhodne" sa ťa dotkne

8, ak si hlavu drží v dlaniach

9, keď si položi ľavú ruku cez pravú

10, usmieva sa

Čo chalani nemajú radi na babách?

1, žiarlivosť - otázky typu: o čom si sa s ňou rozprával, prečo si vedla nej sadel a pod. si nechaj pre seba, predsa kamarátky môže mať. aj tebe by vadilo, keby si sa nemohla v klude porozprávať s chalanom.

2, vulgárnosť - však keď on nadáva, prečo ja nie? chalani to na svojich druhých polovičkách nemajú radi

3, Nerozhodnosť, ja neviem či sa mi to páči, mne je jedno kam pôjdeme, vyber to ty,... môže byť niečo horšie?

4, Chalani majú radi ženskosť, nie slabosť.

5, Využívanie, nenechajte mu pocítiť , že ho chcete kvôli peniazom, nejakým výhodam, odvozu autom, ... skúste sa niekedy ponúknuť, že si zaplatíte, poteší ho to.

6, preafektovanosť

Ako ho teda zbaliť

Usmievaj sa, buď milá, príjemna a smej sa. Skús ho počúvať, a aj keď ťa to nebaví, tvár sa , že aspoň trochu áno. Pýtaj sa naňho, dá mu to pocit, že sa oňho zaujímaš. Udržuj s ním očný kontakt. Každý ma vlastný spôsob balenia, záleží od povahy človeka. Prvý dojem je dôležitý. Je jednoducho prvý, taký už nebude.

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/8337-ako-zbalit-chalana/