Prvé rande s chalanom

Prvé rande s chalanom

Už je to tu. Pozval ťa a ty nevieš ako to dopadne, ako sa máš obliecť, či sa budete mať o čom rozprávať, či bude pusa, ... To sú stresy. Každá to niekedy zažije.

Záleži od miesta kam ísť. Podľa mňa je hovadina ísť na prvé rande do kina, lebo budete čumieť na film, nič viac, a obidvaja čakáte, že bude pusa, že sa budeš oňho opierať, ako vo filme, ale nie je to tak, pokiaľ je ten chalan hamblivý, tak vás to iba obidvoch sklame.

Hovorím z vlastných skúseností, ja som mala to šťastie, že sme potom boli ešte spolu, a nabudúce ma pozval sa ísť korčulovať. Hneď je to ľepšie, ste spolu, môžete na sebe nechtiac padať, máte dôvod, prečo sa chytiť za ruky. Tiež doporučujem prechádzku v parku, ísť potom na kofolu, aby ste sa mohli porozprávať a aby ste boli spolu :)

Čo si obliecť?

Niečo pohodlné, čo normálne nosíte, však pozval teba na rande, aj keď si mala rifle, mohol by sa zľaknúť, keby si prišla v minisukni a s podpätkami. Hlavne sa musíš v tom cítiť dobre, a vyber si aj pekné spodné prádlo. Ja viem, že je tam asi minimálna pravdepodobnosť, že ho uvidí, ale budeš mať lepší pocit.

Hygiena! Nezabudni, že musíš pekne voňať, mať čisté vlasy, nechty.

O čom sa rozprávať?

Ver mi, tie témy prídu samé. Aj on sa tým trápi. Zo začiatku si pýtaj na nejaké vopred pripravené témy a potom, keď už tréma odpadne, budu témy chodiť v zástupoch. Prvé témy: idete von pri vianociach? (čo si dostal, aké zvyky máte, ...) alebo má on zviera a aj ty? Máte ďalšiu tému. Určite niečo nájdete.

Pusa na prvom rande?

Tá na prvom rande nie je vôbec podmienkou. Ani u mňa nebola. Aspoň sa budeš mať na čo tešiť nabudúce :))

Po prvom rande

To by sa mal ozvať prvý on. Udáva sa, že na to má 48 hodín. Ale za ozvanie sa nerátaj žiadne vyznanie lásky, ale aj jednoduché ahoj. Nepreseď celé hodiny pri mobile, alebo na inetrnete. Však buď trochu nedostupná, chalanom sa páči, keď si babu musia dobíjať. A keď to raz nezdvihneš, tak zavolá znovu. Teda pokiaľ ma naozaj záujem.

Druhé rande

To by si už mala v pohode zvládnuť, keď máš za sebou prvé.

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/8338-prve-rande-s-chalanom/