Kedy je ten správny čas pobozkať dievča?

Kedy je ten správny čas pobozkať dievča?

Určite skoro každý z Vás bol na rande a už sa blížila tá chvíľa keď ste sa lúčili a malo to prísť len vy ste nevedeli že či to dievča bude chcieť ten bozk opätovať. Nuž, možno že by ho aj opätovala keby že sa ho nehanbíte dať a viete či ho vôbec chce. V tomto článku Vám prezradím pár faktov o tom, či to dievča ten bozk chce a či chce vlastne Vás.

Chcete pobozkať svoje vytúžene dievča len sa hanbíte a vôbec neviete kedy je ten správny okamih. Lenže ona Vám ten bozk ale ona si naňho počká. Vy vôbec ani neviete či ste urobili dojem a netušíte či bozk od Vás vôbec aj chce.Nieje to jednoduché a je to stresujúce? naopak, je to veľmi jednoduché a veľmi uvoľňujúce. Už ste si sňou vyšli, urobili ste na ňu dojem a boli ste pre ňu výnimočný.

Kedy ju vlastne pobozkať? no len pekne čítajte ďalej a dozviete sa. Toto funguje 100% a ak Vám sa to nepodarí (čo veľmi silno pochybujem, alebo ste to neurobili podľa nasledujúcich krokov) tak napíšte do komentáru čo ste pokazili alebo že Vám to úplne nevyšlo.

Ešte predtým ale než začnem písať, tak nezabudnite že 8 z 10 žien považuje prvý bozk za najdôležitejší a za najkrajší. Prvý bozk ( podľa žien ) prezradí o Vás všetko. Takže sa milí chalani, snažte sa.

Prvé rande s prvým bozkom v kaviarni:

Príznaky kedy chce dievča prvý bozk keď ste s ňou v reštaurácii, v kaviarni... alebo podobne sú veľmi ľahko spozorovatelné na ktoré by ste prišli možno aj Vy sami.

- Dievča sa hrá s pohárom kruživými pohybmi s bruškom prstu
- Dievča hladí do zemi s nenápadným pohľadom na Vás
- Hrá sa s nejakou vecou ktorú ma k dispozícii
- Rozpráva na Vás jemne erotickým a jemným, mierne spomaleným hlasom
- Olizuje jedlo ktoré by sa nemalo, tým myslím zmrzlinu...

Rozlúčenie:

No áno nie je to veľmi jednoduché. Baba ktorá túži byť vami pobozkaná a vy neviete či to chce. Nuž, 90% musíte spraviť vy, ostatných 10% musí spraviť baba. Príznaky kedy chce bozk?

- Namiesto toho aby strčila kľúče do kľúčky, tak sa snimi hrá a tak menej čaká kým sa k nej nakloníte a urobíte to
- Ak má otvorené dvere, tak ich zatvára veľmi pomaly, alebo voľakedy vôbec a len čaká buď na vaše naklonenie alebo len že odídete
- Pozerá Vám do očí
- Olizuje si pery a pritom čaká kedy to už konečne spravíte.

Toto je len niečo zo skúseností. Ak máte aj vy nejaký spôsob ako spoznáte že žena chce bozk rečou tela tak dajte vedieť do komentáru a podelte sa tak o Vaše skúsenosti.

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/8356-kedy-je-ten-spravny-cas-pobozkat-dievca/