Zóny pre každého študenta

Doctor Who (Charakteristika)

Doctor Who (Charakteristika)
Je to dostatočne vysoký muž, v ktorého postave je vidieť, že už má priveľa rokov aj keď vyzerá oveľa, oveľa mladšie. Je štíhly a celkom pekný na to aký je starý. Jeho tvár je síce možno trochu hranatá ale to nevadí. Vlasy na jeho hlave sa mu vlnia do každej strany akoby nevedeli kam majú ísť. Keď sa pozriete do jeho malých zelených očí uvidíte, čo všetko už zažil, jednoducho všetko čím si prešiel. Všetky tie jeho roky, útrapy v živote, jeho straty, lásku, bolesť ale je tam aj zrnko nádeje ukrytej v jeho priateľoch a schopnostiach. Neskôr vám zrak spočinie na jeho trošku aristokratickom nose ale všetky oči zaujme mužná brada, ktorá je starostlivo oholená.

Nie je ani veľmi vypracovaný v ramenách, či na chrbte, hrudi alebo bruchu, no musím uznať je to pekný pohľad. Jeho postoj je jedným z najistejších aké som kedy videla, z toho poznať aký je stručný a istý si sám sebou, a však pri chôdzi je možné rozpoznať . že sa bojí. Má strach z toho či to čo robí je dobré, a či sú jeho rozhodnutia správne, pretože zvažuje pozorne každý svoj krok. Ale táto chôdza u neho nikdy dlho netrvá, lebo vždy behá a tu je rozhodný ako nikdy. Jeho výzor je úhľadný no mladistvý, štýlový ale slávnostný, s tým jeho ukradnutým červeným motýlikom, ktorý ozdobuje tú ružovkastú košeľu vyzerá úchvatne a sexi. Na sebe má ešte hnedasté sako, ktoré neustále ukrýva sonický skrutkovač a psychopapier, čo svedčí o tom, že nie je z tohto sveta.

Jeho výzor dopĺňajú tmavohnedé nohavice prichytené šarlátovými trakmi a čierne kanady.
Ako sa oblieka hovorí o tom, aký je pripravený na každú akciu, a o tom ako veľmi sa chce páčiť ľuďom, aj keď nikdy nebude jedným z nich. Najradšej má nebezpečenstvo, porušovanie pravidiel a zachraňovanie ľudí. Pri týchto činnostiach stretáva svojich spoločníkov, ktorý ak sa mu zapáčia môžu s ním cestovať a vidieť neuveriteľné a pri tom prenádherné veci. Bohužiaľ oni ho opúšťajú či už dobrovoľne alebo to urobiť musia. Aj napriek tomu, že mení svoje tváre a výzor je tu niekto kto s ním ostane stále. Je to jeho verná spoločníčka TARDIS. Síce je to len modrá policajná búdka, ktorá je väčšia vo vnútri ale ona ho nikdy neopustí. Ona ostáva, zatiaľ čo ľudia odchádzajú, pretože Doktor je známy ako osamelý Boh, vždy ním bol a bohužiaľ vždy bude.
Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/9801-doctor-who-charakteristika/