Motivačný list Architekt v ateliéri

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 14.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 212 slov
Počet zobrazení: 1 077
Tlačení: 109
Uložení: 134

Motivačný list Architekt v ateliéri 

Meno Priezvisko, Ulica 1, 821 05 Bratislava

FIRMA, s.r.o.

Ulica 1

821 05 Bratislava

Bratislava, 13.7.2022

Motivačný list

Na základe kladného dojmu z Vášho portfólia a inzerátu na SuperBrigady.sk si dovoľujem uchádzať sa o pracovnú pozíciu architektky vo Vašom ateliéri.

Som študentka posledného ročníka Fakulty architektúry STU v Bratislave s predpokladaným ukončením štúdia 29. mája 2019. Rozhodla som sa osloviť Vašu firmu, pretože v oblasti architektúry môžem overiť svoje vzdelanie a doposiaľ získané skúsenosti v praxi. Už popri štúdiu som získavala prax v ateliéroch a firmách uvedených v mojom CV, momentálne spolupracujem s dvomi z nich externou formou. Z predchádzajúcich zamestnaní a štúdia mám skúsenosti s vypracovávaním architektonických štúdií, projektov na stavebné povolenie aj s realizačnou podrobnosťou, s tvorbou 3D modelov a vizualizácií. Taktiež som sa zúčastňovala dialógov s klientmi v snahe vytvoriť priestor podľa spoločných predstáv.

Som komunikatívna, spoľahlivá a flexibilná, rada prijímam nové výzvy a učím sa nové veci. Rada by som sa po škole usadila v ateliéri a získala tak stabilnú prácu a skúsenosti.

Verím, že spĺňam predpoklady stať sa členom Vašej firmy, a že budem pre Vás prínosom.

Ak Vás moja žiadosť oslovila, veľmi rada doplním ďalšie potrebné informácie na osobnom pohovore. Teším sa na Vašu odpoveď.

S pozdravom

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu