Motivačný list Projektový koordinátor

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 14.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 364 slov
Počet zobrazení: 1 189
Tlačení: 88
Uložení: 86

Motivačný list Projektový koordinátor

Vážená pani Nováková,

volám sa Meno Priezvisko a na základe Vami uverejneného inzerátu na pracovnom portáli SuperBrigady.sk reagujem na ponuku práce na pozíciu Projektový koordinátor vo Vašej spoločnosti. Zaujala ma na nej najmä náplň práce, nakoľko už mám s podobnou prácou bohaté skúsenosti, keďže už počas môjho štúdia a profesijného života ako zamestnanec alebo podnikateľ som zistil, že by som chcel pôsobiť v oblasti marketingu, event managementu, médií a pracovať na rôznych projektoch.

Počas štúdia som podieľal na realizácii veľkého projektu nightLIFE, ktorého obsahom bolo sprostredkovanie programu a služieb pre návštevníkov Bratislavy. V praxi som mal najmä za úlohu byť kreatívny a patrične vynaliezavý pri implementácii strategických a marketingových aktivít spoločnosti (navrhoval a spravoval web stránku, on-line marketing, mobilná aplikácia, vernostné programy, brand management, CRM...), ktoré som dopĺňal organizáciou väčších aj menších podujatí (party, oslavy, večierky). Tomu častokrát predchádzal prieskum konkurencie a správania zákazníkov. Samozrejmosťou boli pre mňa aj pravidelné stretnutia s klientmi a obchodnými partnermi pri hľadaní nových príležitostí. Mojou úlohou bolo tiež návrh a výroba rôznych reklamných materiálov a textov na propagáciu spoločnosti a jej činnosti.

Okrem toho som dlhodobo pôsobil aj v pozícii trénera, kde som mal možnosť pracovať a komunikovať s veľkým množstvom ľudí. Často som delegoval úlohy pri menších alebo väčších projektoch (celoslovenské / medzinárodné turnaje, kempy, sústredenia...). Popri tom sa občas vyskytli aj rôzne neočakávané udalosti alebo konflikty, ktoré som musel úspešne vyriešiť. Vďaka asertivite v kombinácii s diplomaciou sa mi to aj úspešne darilo, keďže ma motivuje byť zodpovedný za niečo, kde sa reálne môžu ukázať moje schopnosti. Síce som doteraz nepracoval priamo v reklamnej alebo mediálnej agentúre a ani netvrdím, že som vo všetkom najlepší, ale viem, že toho dokážem veľa, a že sa vždy rád priučím niečomu novému.

V prípade, že by Vás moja ponuka zaujala, by som Vám rád poskytol bližšie informácie o mojej osobe na osobnom stretnutí. Ak by sa moje schopnosti a doterajšie pracovné skúsenosti predsa len nezhodovali s Vašimi očakávaniami od úspešného kandidáta, tak by som sa Vás chcel spýtať, či by nebola aspoň možnosť pracovnej stáže vo Vašej spoločnosti, a môcť sa tak naučiť niečo nové.

Ďakujem Vám za odpoveď a ostávam s pozdravom,

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu