Motivačný list Špecialista marketingovej komunikácie

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 14.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 348 slov
Počet zobrazení: 880
Tlačení: 51
Uložení: 55

Motivačný list Špecialista marketingovej komunikácie

Vážená pani Nováková,

volám sa Meno Priezvisko a na základe Vami uverejneného inzerátu na pracovnom portáli SuperBrigady.sk reagujem na ponuku práce na pozíciu Špecialista marketingovej komunikácie vo Vašej spoločnosti. Zaujala ma na nej najmä náplň práce, nakoľko s podobnou prácou mám už skúsenosti a činnosti, ktoré sú potrebné pri jej výkone, patria medzi tie, ktoré ma bavia a viem ich vykonávať aj dobre.

Počas štúdia a môjho profesijného života, či už ako zamestnanec alebo podnikateľ zodpovedný za realizáciu veľkého projektu nightLIFE v oblasti marketingu som zistil, že by som chcel v pracovnom živote pôsobiť práve v tejto sfére.

V praxi som mal najmä za úlohu byť kreatívny a patrične aj vynaliezavý pri následnej implementácii strategických a marketingových aktivít spoločnosti, ktoré som dopĺňal organizáciou viacerých podujatí (party pre mladých, oslavy, večierky). To nie len z dôvodu vykázať zisk, ale aj zaviesť, respektíve posilniť značku na trhu. Tomu samozrejme predchádzal prieskum konkurencie, a tiež nákupného správania potenciálnych zákazníkov spoločnosti. Okrem toho som sa podieľal na návrhu a výrobe reklamných, a tiež sa staral o webovú propagáciu. Samozrejmosťou boli pre mňa aj pravidelné stretnutia s klientmi a obchodnými partnermi pri hľadaní nových príležitostí.

Okrem toho som pôsobil aj v pozícii trénera, kde som mal možnosť pracovať a komunikovať s veľkým množstvom ľudí. Často som delegoval úlohy pri menších alebo väčších projektoch. Občas sa vyskytli aj rôzne neočakávané udalosti alebo konflikty, ktoré som musel úspešne vyriešiť. Vďaka asertivite v kombinácii s diplomaciou sa mi to aj úspešne darilo, keďže ma motivuje byť zodpovedný za niečo, kde sa reálne môžu ukázať moje schopnosti. Prácu s programami MS Office zvládam na úrovni expert.

Síce som doteraz nepracoval priamo v reklamnej alebo mediálnej agentúre a ani netvrdím, že som vo všetkom najlepší, ale viem, že toho dokážem veľa a že sa vždy rád priučím niečomu novému, keďže by som sa veľmi chcel pracovať vo sfére marketingu a získavať v ňom nové skúsenosti. V prípade, že by Vás moja ponuka zaujala, tak by som Vám rád poskytol bližšie informácie o mojich pracovných a osobných schopnostiach na osobnom stretnutí.

Ostávam s pozdravom,

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu