Motivačný list Strojárstvo

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 15.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 198 slov
Počet zobrazení: 1 160
Tlačení: 94
Uložení: 101

Motivačný list Strojárstvo

Meno Priezvisko, Ulica 1, 821 05 Bratislava

FIRMA, s.r.o.

Ulica 1

821 05 Bratislava

Bratislava, 13.7.2022

Motivačný list

Vážený zástupcovia spoločnosti.

Na základe skvelých referencii uverejnených na Vašej stránke som sa rozhodol uchádzať sa vo Vašej spoločnosti o zamestnanie. Vaša spoločnosť sa zaoberá činnosťou v ktorej by som chcel nájsť uplatnenie a na ktorú mám aj plné predpoklady čo sa týka vzdelania a kvalifikácie.

Práve som ukončil štúdium na Technickej univerzite v Košiciach v odbore Strojárske technológie, nemienim zaháľať preto že mi nechýba elán a chuť do práce, chcem sa čím skôr zamestnať, získať tak potrebné skúsenosti a zručnosť aby som mohol vo svojom povolaní kariérne rasť.

Je mi jasné že ako absolvent som na začiatku svojej pracovnej kariéry a nechýba mi prax, ktorú som nadobudol vo Vašej firme a ktorú požadujú mnohé spoločnosti, mám odvahu, nebojím sa prace, mám chuť sa učiť novým veciam, nebojím prijímať nove výzvy, som zodpovedný, spoľahlivý, pracovitý, flexibilný, schopný pracovať v tíme i individuálne. Hovorím po anglicky, ovládam strojopis, na úrovni používateľa ovládam programy Microsoft Excel, Microsoft Word a PowerPoint.

Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, veľmi rad ďalšie potrebné informácie doplním na osobnom stretnutí, na ktoré sa už vopred teším.

V prílohe Vám zasielam aj môj životopis.

S pozdravom

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu