Motivačný list Predajca, skladník, poradca

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 217 slov
Počet zobrazení: 1 273
Tlačení: 89
Uložení: 93

Motivačný list Predajca, skladník, poradca

Meno Priezvisko, Ulica 1, 821 05 Bratislava

FIRMA, s.r.o.

Ulica 1

821 05 Bratislava

Bratislava, 13.7.2022

Motivačný list

Na základe ponuky uverejnenej na pracovnom portáli SuperBrigady.sk sa uchádzam o pozíciu predajca/skladník/poradca v PRIEVIDZI. Keďže Vašu spoločnosť pokladám za perspektívnu a úspešnú, chcel by som pokračovať v tejto práci práve u Vás.

Príležitosť pracovať pre FIRMA, spol. s r.o., považujem za mimoriadne atraktívnu. Avizovaný post ma oslovil predovšetkým vzhľadom na môj záujem o tento post. Ako zákazník poznám vysokú úroveň poskytovaných služieb i kvalitu predávaných nábytkov v spoločnosti FIRMA, spol. s r.o..

Moje skúsenosti sú na dobrej úrovni ovládam programy MS Word, Excel, PowerPoint. Ovládam základy anglického a ruského jazyka. Mojími výhodami sú precíznosť, flexibilita a pozitívny vzťah k ľuďom. Mám dobré organizačné a komunikačné schopnosti, ktoré viem využiť v práci i v pracovnom kolektíve.

K práci pristupujem zodpovedne a svedomito. Moja fyzická kondícia a zdravotný stav je na dobrej úrovni. Som ochotný ďalej sa vzdelávať a napredovať v pracovnej kariére. Verím, že moje vzdelanie, skúsenosti a zručnosti budú pre Vašu spoločnosť prínosom.

Relevantné detaily týkajúce sa mojej praxe a vzdelania nájdete v priloženom životopise. Akékoľvek otázky Vám rád zodpoviem na osobnom pohovore. Neváhajte Prosím ma kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Dúfam že mi dáte šancu u vás pracovať.

S pozdravom

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu