Motivačný list Medicínsky reprezentant

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 184 slov
Počet zobrazení: 1 271
Tlačení: 109
Uložení: 102

Motivačný list Medicínsky reprezentant

Meno Priezvisko, Ulica 1, 821 05 Bratislava

FIRMA, s.r.o.

Ulica 1

821 05 Bratislava

Bratislava, 13.7.2022

Motivačný list

Vážená pani Nováková,

reagujem na váš inzerát uverejnený dňa 05.11.2012 na voľné pracovné miesto medicínskeho reprezentanta pre Košický kraj. Rada by som sa uchádzala o túto pozíciu.

Výhodou mojej sedemročnej praxe v lekárni je, že mám skúsenosti s priamym predajom produktov zákazníkom. Som v dennom kontakte nielen so zákazníkmi ale aj zástupcami distribučných firiem a dodávateľmi liekov a zdravotníckeho materiálu .

Keďže priestor mojej osobnej, profesionálnej i obchodnej realizácie je nateraz obmedzený priestorom lekárne, usilujem sa získať pracovné miesto, kde by som svoje doterajšie skúsenosti, hlavne argumentačné schopnosti, schopnosť komunikovať využila pri osobnom predaji, vo väčšom merítku, kreatívnejšie a s väčšou zodpovednosťou za dosahovanie cieľov v prospech firmy.

Ponúkam Vám nielen svoje skúsenosti, ale hlavne flexibilitu a ochotu učiť sa. Na druhej strane hľadám uplatnenie svojich schopností v renomovanej a stabilnej spoločnosti.

Prosím oboznámte ma s výsledkom Vášho posúdenia môjho záujmu o prácu vo Vašej spoločnosti. Budem rada ak Vás moja žiadosť osloví a rada Vám doplním ďalšie potrebné informácie o sebe na základe osobného pohovoru.

Za kladné vybavenie mojej žiadosti Vám vopred ďakujem.

S pozdravom

Meno Priezvisko 

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu