Ušite motivačný list na mieru

Pomôcky » Žiadosti

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 224 slov
Počet zobrazení: 867
Tlačení: 112
Uložení: 114

Ušite motivačný list na mieru

Každá pracovná pozícia má určité predpoklady a očakávania, ktoré by rád personalista počul. V žiadnom prípade neposielajte rovnaký motivačný list na každú pozíciu. Aj keď posielate na rovnakú pozíciu do inej firmy, skúste vždy zmeniť aspoň niečo. Na ukážku sa môžete inšpirovať, ako máte poslať svoj motivačný list na mieru podľa povolania:

Predajca:

V predošlom zamestnaní som mal v priemere dvojnásobnú tržbu ako bol priemer všetkých našich obchodníkov. Zo 100 predajcov som bol trikrát vyhlásený za najlepšieho predajcu.

Grafik:

Moju prácu ocenili viaceré známe spoločnosti ako napríklad ... Vytvoril som viaceré známe billboardy, ktoré môžete vidieť v uliciach Bratislavy.

Programátor:

Mám rád statické stránky, lebo v nich vidím vysokú efektivitu. Moje obľúbené písmenka sú html, php, csc, naprogramoval som webovú stránku www.niečo.sk

Upratovačka:

Okolo seba mám vždy rada poriadok a čistotu. Nemám rada, keď ľudia za sebou nechávajú neporiadok.

Skladník:

Firma ušetrila veľa peňazí, lebo sa mi podarilo navrhnúť nový spôsob, ako efektívne uskladniť tovar. Chybné odoslanie zásielok sa znížilo z 0,68% na 0,12%.

Učiteľka:

Svoje povolanie považujem za poslanie. Rada pracujem s deťmi. Učím 20 rokov matematiku a v posledných 7. rokoch sa každoročne prebojuje minimálne jeden žiak do celoslovenského kola matematickej olympiády.

Hudobník:

Za svoj úspech považujem hranie v hudobnej kapele. V čase najväčšej slávy sme boli predskokanmi skupín ako napríklad Horkýže Slíže, Iné Kafé alebo Polemic.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu