Žiadosť o zamestnanie – schopnosti

Pomôcky » Žiadosti

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 221 slov
Počet zobrazení: 1 163
Tlačení: 99
Uložení: 100

Žiadosť o zamestnanie – schopnosti 

Dôležitá vec, na ktorú je potrebné myslieť je to, že nie je možné posielať rovnakú žiadosť všetkým zamestnávateľom. Je nutné ju upraviť a ušiť na mieru. Nekopírujte ju každému zamestnávateľovi, ale vždy sa snažte byť čo najoriginálnejší. Teraz v krátkosti o tom, čo uviesť do časti, kde budete spomínať vaše pracovné skúsenosti a schopnosti.

Prax:

Žiadosť o zamestnanie je stručný úradný dokument. Nie je priestor pre uvedenie množstva zamestnaní. Väčšinou spomeňte iba jedno, maximálne dve. Uveďte to, ktoré si myslíte, že vášho možného zamestnávateľa osloví.

Pokiaľ sa hlásite na pozíciu kuchára určite neuspejete s tým, že ste pracovali 5 rokov v butiku s oblečením. Ak ste v situácií, že sa neviete rozhodnúť medzi dvoma, spravidla sa udáva posledný zamestnávateľ. 

Schopnosti:

Tiež je dôležité napísať ich tak, aby oslovili človeka, ktorý rozhoduje o vašom prijatí. Najčastejšie sa uvádzajú jazykové schopnosti a počítačové znalosti. Treba si určiť nejaké poradie. Začnite tými, ktoré sa najviac hodia.

Ak sa hlásite na pozíciu šoféra, spomeňte vaše jazdecké skúsenosti a pre akú skupinu máte vodičský preukaz. Ostatné veci ako napríklad jazykové a počítačové znalosti uveďte len v jednej vete, prípadne ich ani nemusíte uviesť. Ak sa hlásite na programátora webových stránok, určite nezapôsobíte tým, že máte vodičský preukaz skupiny A, B, C, E a najazdili ste už 300 – tisíc kilometrov.  

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.012 s.
Zavrieť reklamu