Hľadáme mládežníckych ambasádorov Slovenskej republiky

Pondelok, 24.07.2017 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Vybraní ľudia vycestujú na minimálne tri zahraničné konferencie, na ktorých budú reprezentovať mladých ľudí Slovenska a ktoré sa budú konať v:

  • Estónsku – jeseň 2017
  • Bulharsku – jar 2018
  • Rakúsku – jeseň 2018

Ide o vynikajúcu príležitosť, ako v priamom kontakte so zástupcami Európskej komisie či Európskeho parlamentu ovplyvniť mládežnícku politiku na európskej úrovni. Ďalšou výhodou je možnosť získať kontakty a aj vďaka ním sa ďalej profesionálne rozvíjať. Okrem medzinárodných aktivít dostaneš ako mládežnícky ambasádor príležitosť zorganizovať vlastný projekt, finančne podporený Radou mládeže Slovenska. V rámci projektu by si mal konzultovať so svojimi rovesníkmi o tom, ako vidia budúcnosť mladých ľudí v Európe (môže ísť o besedu so spolužiakmi, prednášku, premietanie, atď…). To všetko v rámci Štruktúrovaného dialógu s mládežou.

Dokedy: 25. júl 2017
Kde: Slovensko
Kedy: 2017 - 2018

Pozícia mládežníckeho ambasádora je dobrovoľnícka. Náklady spojené s účasťou na konferenciách a s ďalšími aktivitami však budú plne hradené. 

Životopis v slovenčine spolu s motivačným listom v angličtine pošli najneskôr do 25. júla 2017 na petrikovicova@mladez.sk.

Zdroj: Mladez.sk

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.011 s.