Za Neymarom do Brazílie? V turnaji Neymar Jr's Five hráte práve o to.

Streda, 21.03.2018 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Neymar Jr’s Five je globálny turnaj slávneho brazílskeho útočníka Neymara da Silva Santos Júniora, ktorý oslavuje futbal ako spoločnú vášeň naprieč celým svetom. V minulom roku sa na ihriská postavilo viac ako 100 000 hráčov z 53 krajín. Tento rok sa číslo zapojených zemí zvýšilo na 62 a okrem Neymarovej rodnej Brazílie, Francúzska, Austrálie, Mexika či Japonska, patrí medzi ne po prvý raz aj Slovensko.

V štyroch slovenských mestách sa v priebehu mája a júna odohrajú kvalifikačné turnaje a na bratislavskom finále sa rozhodne o celkových víťazoch. Tí pocestujú na veľké globálne finále do Brazílie a postavia sa proti tímom z celého sveta. V hre nie je iba zisk titulu svetových šampiónov, ale aj možnosť stretnúť sa s Neymarom a postaviť sa v zápase priamo proti nemu na jeho domácej pôde. Na lokálne kvalifikácie sa môžu registrovať tímy (mužské aj zmiešané), v ktorých musí byť minimálne päť a maximálne sedem hráčov vo veku 16 až 25 rokov (v každom tíme sú povolení dvaja hráči, ktorí môžu mať viac ako 25 rokov). Ženský turnaj sa odohrá priamo s národným finále v Bratislave. 

Zápasy Neymar Jr’s Five sú rýchle, technické a trvajú intenzívnych desať minút. Hrá sa na malom ihrisku, bez brankára, piati na piatich. Keď jeden tím skóruje, ten druhý prichádza o hráča. Jednoduché. Treba poraziť všetkých! 

Dajte dokopy víťaznú zostavu. Brazília a Neymar čakajú na váš tím!

Registrácia na lokálne kvalifikácie sa spúšťa 15. apríla 2018 a nájdete ju na neymarjrsfive.com/sk.

KVALIFIKAČNÉ TURNAJE A FINÁLE NEYMAR JR’S FIVE 2018 NA SLOVENSKU

  • 12. 05. 2018  PREŠOV
  • 13. 05. 2018  BANSKÁ BYSTRICA
  • 19. 05. 2018  ŽILINA
  • 02. 06. 2018  BRATISLAVA
  • 03. 06. 2018  FINÁLE V BRATISLAVE 

Tohtoročný turnaj Neymar Jr’s Five bude už tretím v poradí a zatiaľ najväčším. Viac ako 60 krajín zo šiestich kontinentov bude hosťovať kvalifikačné turnaje. Prvé miesto v lokálnom finále zabezpečí tímom letenky do brazílskeho Praia Grande, kde sa 21. júla 2018 v Instituto Projeto Neymar Jr rozhodne o globálnych víťazoch. Úvodný ročník vyhral v roku 2016 tím z Brazílie a minulý rok sa zase kráľmi malého futbalu stali Rumuni. 

Pre viac informácií sledujte tiež web redbull.sk/neymar.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.013 s.