Ako vyzerať štýlovo každý deň – módny sprievodca pre ženy

Štvrtok, 09.09.2021 09:00 redakcia
Správy pre študentov

Štýlový vzhľad dokáže zvýšiť sebavedomie a zdôrazniť vašu ženskosť. Počas bežných dní však nestíhame riešiť len náš vzhľad a potrebujeme sa sústrediť aj na pohodlie a účelnosť nášho oblečenia. Ako docieliť, aby ste aj počas bežných dní vyzerali vždy štýlovo a trendy? Ktoré kúsky vám k tomu môžu dopomôcť?

Čo sú kvalitné základy šatníka?

Aby ste mohli každý deň vyzerať dobre, potrebujete kvalitný základ šatníka. Sú to predovšetkým basic kúsky z kvalitných materiálov, ktoré vám strihom sedia a preto za každých okolností budú vyzerať dobre. Navyše je nesmierne podstatné, aby ste sa v týchto kúskoch cítili pohodlne a atraktívne. K takýmto základným kúskom patria jednofarebné tričká, košele, džínsy, svetre alebo napríklad atraktívne šaty. Ideálne je voliť tieto kúsky v neutrálnych farbách, aby sa vám dobre kombinovali.

Základom všetkých basic kúskov na bežný deň je tričko. Je totiž pohodlné, príjemné na každodenné nosenie a dá sa kombinovať s nepočetným množstvom outfitov. Napríklad taká klasika – biele tričko. Viete ho nakombinovať so sakom a džínsami a teniskami. Na druhý deň k nemu môžete zvoliť sukňu a podpätky. Tretí deň sveter a čižmy a štvrtý deň napríklad šortky a sandále. Ak nemáte radi bielu klasiku môžete zvoliť iné farby alebo jemnú potlač.

Ďalším základom sú kvalitné rifle, ktoré by vám mali tvarovať postavu a mali by byť pohodlné na bežné nosenie. Rifle sú basic kúsok, ktorý opäť využijete v nesmierne širokom spektre kombinácií a na bežný deň sú ideálnou voľbou. Veľmi trendy sú v súčasnosti napríklad dámske rifle s vysokým pásom, ktoré definujú pás, predlžujú nohy a formujú postavu.

Na čo by ste mali prihliadať pri výbere basic kúskov?

Keď si vyberáte takéto základné kúsky do vášho šatníka, mali by ste v prvom rade dbať na tri základné veci. Prvou je kvalita materiálu – siahajte radšej po prírodných materiáloch, ktoré sú na každodenné nosenie príjemnejšie a nebudete sa v nich nadmerne potiť. Nezabúdajte tiež, že materiál ovplyvňuje aj životnosť samotného oblečenia a pri výbere si naň dajte pozor.

Rovnako je podstatné dbať aj na veľkosť. Vždy si vyberajte kúsky, ktoré sa vám páčia, pretože vám dobre sedia. Ak aj máte radi oversized verzie, určite si veci skúšajte a kupujte len také, o ktorých ste 100% presvedčení. Veci, ktoré vám sedia budete zaručene nosiť a budete sa v nich cítiť komfortne počas bežných dní v práci, či doma.

Posledným aspektom je, aby ste si vyberali kúsky predovšetkým v neutrálnych odtieňoch. Je super mať v šatníku aj výrazné kúsky, no na bežné nosenie odporúčame skôr siahať po neutrálnych a nenápadnejších kúskoch. Budú sa vám dobre kombinovať a budú nesmierne účelné.

Ktoré doplnky sú podstatné?

Aj doplnky sú nesmierne dôležité, ak sa počas bežných dní cítiť štýlovo. Dokážu totiž obohatiť akýkoľvek outfit a dodať mu ten správny ráz. K obľúbeným kúskom patria kabelky, hodinky, či šperky. Kabelka je základom, pretože je účelná a zároveň štýlová. Na bežné nosenie je vhodná business kabelka. Listové kabelky môžete nájsť napríklad na https://modivo.sk/c/zeny/tasky-a-kabelky/kabelky/listove-kabelky.

Hodinky a šperky môžete voliť podľa vašich preferencií. Medzi najviac nadčasové patria decentné zlaté, či strieborné šperky, ktoré sú odolné a môžete ich nosiť neprestajne. Zároveň si nevyžadujú žiadnu špeciálnu údržbu. Hodinky sú zasa kúskom, ktorý má estetickú aj praktickú funkciu a na bežný deň môžu byť skvelým pomocníkom pri organizácii vášho času.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.013 s.