Red Bull Urban Buly spozná svojich šampiónov už túto sobotu

Piatok, 15.07.2022 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Kvalifikačné zápasy sú za nami a my už dnes vieme, ktorých 12 tímov si zahrá o titul kráľa pouličného hokeja. Zastávky v Košiciach, Banskej Bystrici a Bratislave dali hráčom poriadne zabrať, a vo finále sa stretnú len najlepší z najlepších. Šampiónov spoznáme už túto sobotu 16.7. v Bratislave.

Higlighty zo všetkých kvalifikačných zápasov nájdete TU!

NOSTALGIA, AKÚ SME NA IHRISKÁCH EŠTE NEMALI

Red Bull Urban Buly vrátil hokej naspäť do ulíc a hráčov zas do detstva. Vyzbrojených hokejkami, sa celkovo do hokejbalového turnaja v štýle 3 na 3 a bez brankára, zapojilo až 152 tímov. Najväčšiu chuť vyhrať a zápal pre hru napokon predviedlo 12 tímov, ktorých si v akcii môžete naživo pozrieť už túto sobotu, 16.7. na námestí pri Štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Samozrejme, zápasy ani zďaleka neboli len o šťastí a hráči na pľaci predviedli kúsky hodné profíkov. Centrála Red Bull sídli v rakúskej obci Fuschl am See pri meste Salzburg.

TURNAJ PRILÁKAL AJ ZNÁME TVÁRE

Na Red Bull Urban Buly si to namieril aj Boris Oravec, držiteľ už 4 zlatých medailí z Majstrovstiev Sveta v Hokejbale, ktorý sa s tímom Tatra Warriors po postupe z Bystrice už dnes teší na finále.

„Som rád, že sa nám podarilo vyhrať turnaj, taký bol náš sen aj cieľ. Zo začiatku to pritom vôbec nebolo jednoduché, úroveň turnaja sa stupňovala a každý mohol poraziť každého,“ povedal po bystrickom finále Boris.

Iba deň pred turnajom sa vrátil z kanadského Montrealu, kde bol súčasťou slovenskej reprezentácie na Majstrovstvách.

„Cestovanie mi dalo poriadne zabrať, na národnom finále to už bude o inom. Som rád, že sme turnaj vydreli ako kolektív,“ dodal a vyzdvihol aj svojich spoluhráčov, bez ktorých, ako sám hovorí, by úspech nedosiahli.

Aj keď bez postupu do finále, no s rovnakou chuťou do hry sa na streche OC VIVO v Bratislave počas exhibičných zápasoch predviedli aj dobre známi seriáloví Oteckovia, Zuzka Vráblová, špička wakeskatigu, bývalý hokejový obranca Rišo Lintner či bobistka Patrícia Tajcnárová. Ak ste exhibičné zápasy plné dobrej nálady a zábavy nie len hráčov, ale aj divákov, zmeškali, nenechajte si ujsť zábery z fotogalérie a pripomeňte si s nami turnajovú atmosféru.

KTORÉ TÍMY UVIDÍME VO VEĽKOM FINÁLE?

Historicky prvý Red Bull Urban Buly na Slovensku odštartoval v Košiciach, následne kvalifikačné zápasy pokračovali v Banskej Bystrici a poslednú zastávku sme si užili v Bratislave. Ktoré tímy sa prebojovali do finále? Tešiť sa môžete na: 

Finalisti z košickej kvalifikácie:

  • Al Dente Prešov
  • io
  • Serafin Eagles
  • Feferóni

Finalisti z banskobystrickej kvalifikácie:

  • Tatra Warriors
  • Dubina Select 69
  • Central TOP
  • Piloti TN

Finalisti z bratislavskej kvalifikácie:

  • Chlíváci
  • NLA
  • Vepos Skalica
  • Cabaj Rebels

Úspechom však bola už len samotná účasť v semifinále, pretože práve pred jeho bránami sa odohrávali tie najtesnejšie bitky o toľko vytúžený postup, ktorý môže ešte ktokoľvek premeniť v titul historicky vôbec prvých šampiónov Red Bull Urban Buly na Slovensku a vyhrať VIP zájazd pre celý tím na hokejový turnaj Red Bulls Salute a, samozrejme, víťazný pohár, ktorý by sa skvele vynímal v nejednej obývačke.

MÁTE SVOJICH FAVORITOV?

Fanúšikov nikdy nie je dosť! Príďte si spoločne s nami užiť deň plný športu, nezabudnuteľných momentov a zábavy. Nebude chýbať ani afterpárty na Sundeck-u pre víťazov aj verejnosť s Jimmy Pé, Yankom Králom a Changing Faces.

Tak s kým sa vidíme? Všetok ďalší obsah hľadajte na redbull.sk/urbanbuly

Ste lepší divák než hráč? Na turnaji privítame radi aj všetkých nadšených fanúšikov. Tak neváhajte a poznačte si Red Bull Urban Buly do vašich kalendárov ešte dnes.

Pre čo najčerstvejšie informácie nie len o Red Bull Urban Buly sledujte @redbullsk na Instagrame a TikToku.

Zdroj: Red Bull Content Pool

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.016 s.