Ako nájsť pohodlný batoh, do ktorého zmestíte všetko?

Piatok, 16.12.2022 17:00 redakcia
Správy pre študentov

Batohy sú nevyhnutnou súčasťou výbavy každého študenta. Či už ide o dieťa, ktoré chodí na základnú školu, tínedžera na strednej alebo dospelého študenta na vysokej škole alebo univerzite, mať kvalitný batoh je potrebné.

Pre rodičov alebo samotných starších študentov však môže byť ťažké zistiť, ktorý batoh je ten pravý pri takom množstve modelov na trhu. Našťastie, existuje niekoľko kľúčových vlastností, na ktoré by ste sa mali pri výbere zamerať.

Zamerajte sa na tieto vlastnosti

Po prvé by ste sa mali uistiť, že má batoh dostatok úložného priestoru a priehradiek. Chcete predsa, aby sa vám doň bez problémov zmestili všetky učebnice, zošity, písacie potreby, pomôcky a elektronika.

Po druhé sa uistite, že je pohodlný na nosenie. Hľadajte model s nastaviteľnými popruhmi a polstrovaním na chrbte a ramennými popruhmi.

Nakoniec sa uistite, že batoh je dobre vyrobený a odolný. Mal by vydržať veľké opotrebovanie. V neposlednom rade by najmä pre menších žiakov mal mať reflexné bezpečnostné prvky. So správnym modelom budú vaše študentské dni oveľa jednoduchšie!

Štýl pre každého

Batohy do školy nemusia byť len typicky športové. Dnes už pokojne nájdete aj urban style. Či už hľadáte praktickú, funkčnú tašku, alebo niečo, čo vyjadrí vašu osobnosť, na FTSHP existuje batoh ideálny aj pre vás. Navyše, ak si nájdete ten správny a kvalitný, môže vám vydržať po celú dobu strednej školy aj po nej.

Existuje tiež množstvo doplnkových funkcií alebo vlastností, ktoré môžete v batohu hľadať. Ak so sebou často nosíte notebook, určite si zaobstarajte taký, ktorý má vnútorné polstrované puzdro. Alebo ak ste vášnivý čitateľ, hľadajte taký, ktorý má ďalšie vrecká na knihy a časopisy, aby sa nepoškodili. Existujú aj verzie odolné voči vode do daždivých dní, prípadne také, ktoré majú vonkajšie sieťky na fľaše s vodou, aby neboli v priamom kontakte s ďalším obsahom. Tak na čo ešte čakáte? S našimi radami nájdete dokonalý batoh na celý školský rok!

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.013 s.