Pätnásťročný príbeh Zones.sk s jeden a pol miliónovou návštevnosťou používateľov mesačne

Nedeľa, 08.01.2023 00:00 redakcia
Tlačové správy

Portál Zones.sk potvrdzuje svoju pozíciu lídra medzi študentskými stránkami s rekordnou návštevnosťou. Každý rok prináša množstvo nových služieb, informácií, webových a mobilných aplikácií. V trende neustáleho zvyšovania návštevnosti plánuje pokračovať aj naďalej novými projektmi, aby prilákal na svoje stránky ešte viac používateľov z celého Slovenska. Webový portál Zones.sk oslavuje pätnáste narodeniny.

„Pred pätnástimi rokmi sme predstavili portál, ktorý sa postupne vypracoval na najväčší študentský portál na slovenskom internete. Máme pred sebou ďalšie nové výzvy, na ktorých už teraz aktívne pracujeme. Je pre nás záväzkom, aby sme pre našich používateľov prinášali tie najlepšie služby,“ hovorí zakladateľ Zones.sk Ľuboš Demovič.

V uplynulom roku dosiahol Zones.sk historickú návštevnosť, keď si ho otvorili mesačne vyše jeden a pol milióna jedinečných mladých ľudí. Portál sústavne pracoval na posilňovaní svojho obsahu a denne naň pribúdali desiatky nových referátov, slohových prác či poznámok. V súčasnosti je v databáze viac ako 30 tisíc študentských prác.

Zones.sk je najväčší študentský portál na slovenskom internete. Zameriava sa na žiakov základných, stredných, ako aj vysokých škôl. Prehľadnou formou im prináša tisícky učebných materiálov, ale aj služby, ktoré môžu využiť vo svojom voľnom čase.

Do jeho portfólia patrí najnavštevovanejší maturitný server Zmaturuj.sk s mobilnou aplikáciou Maturita SK. Okrem toho ponúka aplikáciu Zones Referáty a aplikáciu Školy s komplexnými informáciami o slovenských školských zariadeniach. Študentom sú určené aj ďalšie weby Monitor9.sk, Testovanie5.sk, SuperBrigády.sk, VýznamSlova.sk, NájdiPSČ.sk, HladnýŠtudent.sk či Kurz-Euro.sk.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.012 s.