Kozmetika VICHI

Prírodné vedy » Chémia

Autor: milena
Typ práce: Referát
Dátum: 06.05.2021
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 298 slov
Počet zobrazení: 4 266
Tlačení: 291
Uložení: 313

Kozmetika VICHI

Blahodárne účinky vody z Vichy obsahuje celá kozmetika Vichy a všetky jej produkty. Táto kozmetika je neustále vyvíjaná v spolupráci s mnohými vedeckými a lekárskymi organizáciami, aby bola vždy zaručná najlepšia kvalita kozmetických prípravkov. Kozmetika Vichy je typická snahou o zblíženie kozmetiky a medicíny, a preto sú všetky jej produkty citlivé k ľudskej pokožke.

Táto snaha sa prejavuje najmä jej vynikajúcim ukľudňujúcim pôsobením, čo je veľmi dôležité pre osoby trpiace na citlivú alebo podráždenú pokožku. Aj napriek všetkým priaznivým liečivým účinkom, kotré kozmetika Vichy poskytuje, nie sú potlačené kozmetické schopnosti jej prípravkov. 

6.1 Kozmetika Vichy- kozmetika pre všetkých 

Kozmetika značky Vichy sa špecializuje na starostlivosť o pokožku predovšetkým u žien, ale ponúka tiež rad prípravkov určených aj pre mužov. Vichy ponúka taktiež prípravky pre všetky vekové generácie prispôsobené špecifickým vlastnostiam ich pleti.

Kozmetika Vichy je prispôsobená pre všetky typy pleti, z ktorých každý vyžaduje iný typ starostlivosti a iné vlastnosti kozmetických prípravkov. Vichy ponúka na výber najrôznejšie typy komplexných pleťových výživných a hydratačných krémov, ale aj kozmetických prípravkov pre špeciálnu strarostlivosť o viac náchylné oblasti okolo očí a úst. Ďalej kozmetika Vichy poskytuje najrôznejšie telové krémy, čistiace pleťové vody, kozmetické prípravky proti vráskam, vlasové prípravky a mnoho ďalších produktov.

V škále výrobkov kozmetiky Vichy si vyberie naozaj každý a vďaka rôznorodosti výrobkov je obľúbená medzi všetkými generáciami mužov a žien.
Velikán na kozmetickom trhu, firma Vichy, využíva pri príprave mnohých svojich prípravkov zasa Lukášovu termálnu vodu „Eau thermale de Lucas“. Je charakteristická vyváženým obsahom minerálov, bikarbonátu, kalcia, sodíka, kália, sulfátov a oligoelementov - železa, magnézia, mangánu, stroncia.

Kozmetika VICHY ponúka prípravky starajúce sa o pleť, telo, vlasy a ochranné solárne prípravky. Základnou aktívnou látkou vo všetkých prípravkoch je termálna voda z Vichy. Táto vysoko mineralizovaná voda má upokojujúce aj regeneračné účinky a zvyšuje obranyschopnosť kože. Je odporúčaná poprednými dermatológmi na starostlivosť o citlivú pokožku. Všetky prípravky sú hypoalergénne, neparfumované a dôkladne testované pod dermatologickou kontrolou. 

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Prírodné vedy » Chémia

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu