5 hriechov proti kráse

Ostatné » Nezaradené

Autor: wanna (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.01.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 185 slov
Počet zobrazení: 447
Tlačení: 61
Uložení: 55

5 hriechov proti kráse

1. Nepravidelné čistenie pleti

Nechce sa ti každé ráno a večer čistiř si pleť? Veľká chyba! Tvoja pleť sa ti za to odvďačí v podobe akné, Zápalov očných spojiviek a vypadávaní mihalníc. Pleť čisti pleťovou vodou, tonizačnou vodou, tonizačnou vodou, peelingovými a vyživujúcimi maskami!

2. Dehydratácia tela

Dehydratácia je najším častým problémom. Vypiť by si mala denne 2-3 litre čistej vody, vyhýbaj sa sladkým malinovkám, džúsom a energetickým nápojom. Ak býva tvoja pleť často dehydratovaná, prejavý sa to v podobe vypadávania vlasov, prasajúcej a suchej pokožky, prípadne sa možu vytvoriť aj rozne zápaly

3. Žiaden šport

Kedže chceš byť krásna a sexi, musíš sa hýbať! Vďaka športu bude tvoje telo pevnejšie, pružnejšie a zdravšie. Vyskúšaj plávanie, behanie, bicyklovanie, volejbal alebo basketbal.

4. Málo spánku

Jedna párty strieda druhú, potom príde dlhý školský týždeň a ty sa nemáš kedy poriadne vyspať. Tvoj spánok by mal trvať aspoň osem hodín.Nedostaok spánku sposobuje že tvoje telo posobí unavene a nezdravo!

5. Cigarety a alkohol

To sú najhoršie prehrešky proti kráse! Fajčenie a pitie alkoholu najviac škodia tvojmu telua prejavuje sa to vlastne na celom organizme!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Ostatné » Nezaradené

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.034 s.
Zavrieť reklamu