Prvé rande – rady pre baby

Ostatné » Nezaradené

Autor: wanna (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.01.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 247 slov
Počet zobrazení: 543
Tlačení: 61
Uložení: 65

Prvé rande – rady pre baby

Ako zvoliť to správne miesto?

Nie je dobrý nápad, keď vyberieš miesto, kde môžeš stretnúť svojich priateľov. Mohlo by sa stať, že by sa k vám chcel pridať a to by už rande nebolo. Pozve ťa k sebe domov? To by si tiež nemala brať.

Je predsa tak romantické prechádzať sa v zime niekde vonku a zastaviť sa napríáklad v kaviarni na horkú čokoládu. Ďalšia možnosť je ísť do kina. Ale varujeme ťa, že tam sa o ňom veľa nedozvieš, pretože nebudete mať možnosť poriadne si pohovoriť

Ako sa nalíčiť?

Rozhodne sa nenamaľuj silno, skôr šetri. Namaluj sa tak, ako sa líčiš normálne, len si na tom daj viac záležať. Pozor! Chalani neznášajú tmavé pery! Keď sa chceš dočkať bozku, vsaď radšej na lesk alebo balzam. 

Ako sa obliecť?

Akú chybu by si nemala urobiť? Obliecť sa prehnane sexy. Chalani majú radi prirodzenosť, tak najviac ocenia, keď si na seba vezmeš niečo, v čom sa cítiš pohodlne. 

Ako ho privítať?

Najlepšie urobíš, keď sa budeš správať prirodzene a priateľsky. Kľ udne ho môžeš aj objať. Si na sekundu presná? Tak tentokrát ho nechaj pár minút čakať. Pár minú ale neznamená 20 minút! 

Ako sa rozlúčiť?

Dobré by bolo, keby ťa odprevadil až domov. Zvlášť teraz v zime, keď sa skoro stmieva. Keď už prídete pred tvoj dom, prekonaj svoju hamblivosť a skús ho objať. Keď povie ,,Ozvem sa ti" máš to vyhraté. A ak nie? Niektorí chalani sú proste hambliví a ozvú sa ti aj tak, bez oznámenia :-) 

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Ostatné » Nezaradené

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.011 s.
Zavrieť reklamu