Kde schovať ťaháky?

Ostatné » Nezaradené

Autor: ivanka88
Typ práce: Ťahák
Dátum: 28.10.2021
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 644 slov
Počet zobrazení: 21 229
Tlačení: 979
Uložení: 958

Kde schovať ťaháky? 

Pripináčik 

Pripináčik je nenápadný a úplne super! Na výkres si vytlač potrebné učivo a zospodu na lavicu ho pripni pripináčikom. Keď bude vzduch čistý, jednoducho ho pretoč k sebe, opíš, čo treba a keď je hrozba v tvojej blízkosti, stačí ho len potichu zasunúť a tváriť sa nenápadne!

Samolepka

Samolepka je podobná ako pripináčik, fígeľ je v tom, že oba konce prilepíš na spodok lavice! Počas písomky ten koniec, čo je ďalej od teba, odlepíš a môžeš pokojne odpisovať! V prípade nebezpečenstva odhalenia stačí prilepiť prvý koniec späť! 

Vreckovka a guma

Vreckovka a guma na vreckovku alebo gumu si napíš potrebný text alebo vzorec! Keby niečo, stačí vyfúkať noštek a potom vyhodiť . pozor, odporúčame len na písomkách z matiky! 

Kalkulačka

Kalkulačka - opäť len na matike! Pri vedeckých kalkulačkách sa dá voľný priestor na puzdre maximálne využiť nenápadným ťahákom!

Mobil

Mobil na jeho užívanie dávaj pozor, zákon totiž zakazuje používanie mobilných telefónov počas vyučovania! Do poznámok si avšak môžeš napísať dané učivo, nechať to na displeji a rýchlo opísať, čo treba! V mobile môžeš využiť aj bluetooth - komunikovať so spolužiakmi, povymieňať si potrebné info - nič to nestojí, no je to adrenalín, preto dávaj bacha! 

Mobil a dlhé vlasy

Mobil a dlhé vlasy sa dajú maximálne využiť! Stačí, ak si doma nahráš na mobil všetko, čo potrebuješ, sadneš si do zadnej lavice, okolo krku omotáš arafatku, do jedného ucha strčíš slúchadlo a je to! Dávaj ale pozor, aby ťa zo slúchadla nebolo príliš počuť, inak by došlo ku katastrofe! Pomocou prehrávača v mobile stačí už len posúvať jednotlivé nahrávky a vybrať si, čo práve potrebuješ počuť! Funguje 100%-tne, máme odskúšané! 

Pero

Pero dnes už dostať perá, ktoré majú v sebe zabudovaný pergamen. V slabej chvíľke ho stačí vytiahnuť von a potom znovu zastrčiť. Tieto perá sú však len na jedno použitie, preto odporúčame čosi iné - ŤAHÁK NA PERE! Stačí, ak si doma v počítači napíšeš maličkým písmom a v skratkách, čo nevieš, vytlačíš a potom priesvitnou lepiacou páskou nalepíš na biele pero! Ak je toho veľa, použiješ viac pier a počas testu ich jednoducho vymaníš, veď na tom nie je nič divné! Pecka! 

Tvoje okolie

Tvoje okolie fantázii sa medze nekladú. Pri krátkych záležitostiach ti pomôže lavica, ak ide o čosi dlhšie, použi ťahák nalepený pod tvojim zadkom! Efektná je aj tabuľa. Ak je poriadne popísaná, niekam natlač vzorec, ktorý potrebuješ - bude slúžiť všetkým a nikto ťa nebonzne! Ak je tabuľa čistá, sprav na nej pár šmúh, napíš, čo potrebuješ, no zamaskuj to tak, aby to vyzeralo aspoň napoly zotreté! V prípade, že sídliš pri stĺpe, skús využiť ten a nalepiť naň vedľa kalendára drobný ťaháčik!

Extrémista

Extrémista ak sedíš na takom mieste, že ťa veľmi dobre nevidno, môžeš použiť maximálne extrémny ťahák! Jeho čaro spočíva v tom, že ho máš rovno pred sebou, zakrývaš si ho rukou a priamo odpisuješ! V kombinácii s nenápadnosťou a tvojou rýchlosťou môže byť tvojím požehnaním, ale aj prekliatím. 

Fľaša

Fľaša skutočne originálny ťahák! Na etiketu fľašky napíš učivo - žiaden učiteľ sa ti tam pozerať nebude, lebo by mu to nenapadlo! Ak sa vyznáš v PC a poznáš Photoshop alebo iný program na úpravu fotiek a obrázkov, stačí, ak zoskenuješ etiketu, odstrániš z nej v kompe pôvodné keci, vytlačíš a ťahák je na svete!  

Posunková reč

Posunková reč ľahký spôsob dorozumievania. Namiesto písomky máš mať test? Netreba zúfať, stačí sa dohodnúť s kamošmi, aby ti ukazovali na rukách odpovede A je jeden prst, B sú dva prsty a tak ďalej. A účinné je aj kopanie do stoličky!  

Peračník

Peračník efektívne najmä pri typoch, ktoré majú krídla. Ak vlastníš takýto peračník, vlož ťahák do priesvitného krytu na jednom krídle a peračník jemne pootvor tak, aby si naň videl/a iba ty! Avšak nedívaj sa tam často ani ho veľakrát neotváraj, bolo by to podozrivé! 

Spolusediaci

Spolusediaci prastarý ťahák, ktorý zaručene funguje a za ktorý ťa učiteľ nikdy nepotrestá, ale prvý krát len upozorní! Máš inteligentného spolusediaceho, ktorý je natoľko humánny, až je ochotný ti v slabých chvíľach poradiť? V tom prípade si môžeš gratulovať, alebo niekoho takého veľmi rýchlo vyhľadať!  

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Ostatné » Nezaradené

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.027 s.
Zavrieť reklamu