Kryštof

Ostatné » Osobnosti / Životopisy

Autor: verca123
Typ práce: Referát
Dátum: 27.03.2020
Jazyk: Čeština
Rozsah: 159 slov
Počet zobrazení: 82
Tlačení: 8
Uložení: 6
Praktické!

Kryštof

* 1993, Havířov

hudební skupina

Skupinu Kryštof založili Richard Krajčo, Nikolaj Arichtev, Jarda Blahut, Bisi Arichtev a Pavel Studník v roce 1993 v Havířově.

Členové

Richard Krajčo: vokály, kytara
Nikos Petros Kuluris: saxofon
Nikolaj Atanasov Arichtev: basová kytara
Evžen Hofmann: elektrická kytara
Nikolas Grigoriadis: trumpeta
Ondřej Kyjonka: pozoun
Jakub Dominik: bicí

Diskografie

Studiová alba

2001 – Magnetické pole
2002 – V siločarách
2003 – 03
2004 – Mikrokosmos
2005 – Ži(v)je – záznam koncertu v pražské Lucerně z 22. května 2005, vyšlo také na DVD
2006 – Rubikon
2007 – Poločas
2008 – Kryštof v Opeře – záznam koncertu ve Státní opeře v Praze z 1. prosince 2008
2010 – Jeviště – nejprve v MP3, 22. ledna 2010 také jako CD

Singly

2000 - Digihrách
2001 – Cosmo$hop
2001 – Ženy
2002 – Tramvaje
2002 – Obchodník s deštěm
2002 – PoHádkách
2004 – Srdce
2004 – Zrcadlení
2004 – Sqěle
2005 – Líbej mě
2006 – Rubikon
2007 – Svědomí
2007 – Sněhurky
2007 – Plán
2008 – Atentát
2008 – Tak nějak málo tančím
2009 – cyRáno
2010 – Malý princ
2010 – Jeviště
2011 - DigiHRÁCH

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Ostatné » Osobnosti / Životopisy

:: KATEGÓRIE - Referáty, ťaháky, maturita:

0.016