Ako správne zvádnuť stres? (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: wanna (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 24.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 178 slov
Počet zobrazení: 1 136
Tlačení: 64
Uložení: 62

Ako správne zvádnuť stres? (Úvaha)

Je to najčastejšie kladená otázka v dnešnej dobe. Všetci vieme, že stresu sa treba ubrániť, ale ako to máme zvládnuť pri dnešnom strese?

Existuje veľa odporúčaní, ako zvládnuť stres. Dobre vieme, že stres prežíva každý. Môžeme ho mať v práci, v škole, ale aj v každodennom živote. Prvé, na čo každý deň myslíme, je to, čo nás čaká. Stresujeme, ak nestíhame, ak sa nám niečo pokazí. Podľa mňa by stačilo pozitívne myslieť, alebo si prehodnotiť naše hodnoty a priority. Sú pre nás aj dôležitejšie veci ako stres.

Mali by sme viac myslieť na rodinu, priateľov, zdravie, lásku a šťastie, ako na niečo, čo sa nám nemuselo stopercentne podariť. Kladný postoj k životu je tou správnou cestou k zvládnutiu stresu. Nemusí to byť však ten kladný postoj. Môžeme sa venovať nášmu obľúbenému športu, záľube alebo rodine a priateľom.

Vždy sa nájde situácia spojená so stresom. Každý človek je iný, na každého človeka vplýva stres inak. Len my sami by sme mali usúdiť, ako na stres a len my sami by sme mali nad ním vyhrať.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu