Ja a on

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: zuzzka (17)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 11.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 252 slov
Počet zobrazení: 901
Tlačení: 94
Uložení: 93

Ja a on

Bolo to ako včera, keď som sa spoznala s mojou láskou - desiateho augusta. Ako? Cez sociálne siete. Išla som sa pozrieť na svoju stránku. Páni, on mi napísal. Hneď ako som videla jeho fotky, tak som sa doňho zamilovala. Vedela som, že je to ten pravý. Ale nič som mu nenapísala. Až neskôr som si našla jeho facebook. Napísala som mu.

Dali sme sa do reči, písali sme si rôzne hlúposti, a potom som mu napísala „Si tu, cmuk“. On sa ma spýtal, či to má napísať môjmu frajerovi. Odpísala som mu: „Nie, ja to píšem každému chalanovi, ktorý sa mi páči“. Pochopil. Spýtal sa, či s ním nechcem chodiť. Povedala som, že to môžeme skúsiť.

Prešli dni, týždne a dopracovali sme sa k tomu, že sa stretneme. Najprv to malo byť v Malackách, potom v Rohožníku. Opýtala som sa jednej kamošky, či by nešla so mnou. Súhlasila. Oznámila som to aj jemu. Nemal nič proti a tak sme už iba čakali, kedy príde ten osudový deň. A on prišiel. Bola som šťastná, ale aj nervózna, pretože naši neboli radi, že spolu chodíme.

Hovorili, že na to máme ešte čas a namiesto toho by som sa mala učiť. Ale my sme tam išli. Prechádzali sme sa a rozprávali. Nakoniec sme s kamoškou zmeškali bus. Bola to pre mňa aj pre ňu trápna situácia, lebo domov nás musel odviesť jeho otec.

Teraz sú to už tri mesiace, čo sa poznáme. Zatiaľ sme spolu, obidvaja chceme, aby nám to vydržalo celý život, ale len čas ukáže, čo bude ďalej.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu