Prejav: Rozlúčka s predškolákmi

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ivka47
Typ práce: Referát
Dátum: 15.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 202 slov
Počet zobrazení: 11 179
Tlačení: 636
Uložení: 575

Prejav: Rozlúčka s predškolákmi

Milé deti! 

Po niekoľkých rokoch usilovnej práce, vytesávania jemných rýh do majstrovského diela v podobe detskej dušičky, po príjemných, bezstarostných, hravých chvíľach stojíme dnes na prahu veľmi dôležitej cesty  života vašich detí. Je to vstup do ZŠ.

Čas hier, plačúcich bábik, mrakodrapov zo stavebníc, postupne nahradí skoré vstávanie, nosenie školských tašiek na ich útlom chrbátiku, učenie a písanie domácich úloh. Chvíle bezstarostné a hravé nahradia možno aj okamihy obáv, ale celkom iste okamihy nových zážitkov. Samozrejme veríme, že to budú len  príjemné zážitky.

Želáme vám, ale hlavne vašim detičkám, aby ste prekážky zdolávali veľmi ľahko, aby v ich a vo vašich mysliach utkveli len tie najkrajšie a najradostnejšie zážitky. Prajeme im život bez väčších prehier, lásku, obetavosť a podporu vás rodičov. My budeme veľmi potešení, ak na roky prežité s nami budete spomínať len s úsmevom.

Vážení rodičia, ďakujem vám za príjemnú a dobrú spoluprácu a prajem vám veľa trpezlivosti s vašimi detičkami pri „ odľahčovaní“ ich drobnej, ale „ťažkej“ rúčky, ktorá bude vyvíjať veľký tlak na list zošita pri písaní prvých písmen, pri písaní kúzelného slova mama, ktoré doteraz vedeli len povedať, nie však napísať.

Veríme, že budete štastní, čo vám zo srdca prajeme my učiteľky, ale aj celý personál našej materskej školy.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu