SMS blahoželania k narodeninám, SMS želania k narodeninám, SMS priania narodeniny

Slovenský jazyk » Básne

Autor: babuska
Typ práce: Ostatné
Dátum: 20.03.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 1 188 slov
Počet zobrazení: 341 815
Tlačení: 1 741
Uložení: 1 643

SMS blahoželania k narodeninám, SMS želania k narodeninám, SMS priania narodeniny:

SMS blahoželanie k narodeninám č. 1

Chcela by som ti popriat k narodeninam vsetko najlepsie, vela zdravia, stastia, lasky a... A NEOZER SA AKO MINULE !!! Tvoja zachodova misa.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 2

K tvojim narodeninam ti zelam vsetko, vsetko zle... aby ta obchadzalo a aby sa ti uz nikdy nepostavil... zly clovek do cesty.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 3

Nech mas zivot ako sen, uzivaj si kazdy den. Od starosti ziadne vrasky, v kazdej chvili vela lasky. Vsetko najlepsie k narodeninam.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 4

Zazelat ti radost? To by bolo malo. Zazelat ti krasu? Ved jej nemas malo. Zazelat ti stastie? Naco, ved ho najdes aj sam. Tak ti zelam, co vsetkym chyba, nech ti zivot da to, co v sebe skryva! Krasne narodeniny.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 5

Pomaly sa vyletnieva, jun je opat tu, priroda veselo spieva odu novemu letu. Velka cast z tych tonov patri Vam, vsetko najlepsie k narodeninam.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 6

Na Tvoje zdravie sa dnes pije, do lesklych poharov sampus sa leje. Bublinky sumia, zvonia pohare, radost a usmevy sadaju na tvare. Vsetko najlepsie k narodeninam!

SMS blahoželanie k narodeninám č. 7

Ty mas dnes narodeniny, ale ja dostavam ten najlepsi darcek... Tvoje priatelstvo. Vsetko najlepsie!

SMS blahoželanie k narodeninám č. 8

K tvojim narodeninam krasnym, prajem ti vela zdravicka, nech zivot tvoj je naplneny stastim a mas ruzové licka.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 9

Nejeden v den narodenin do ruk Tvojich vlozi dary, polozi Ti kvety na stol so zelanim, aby rastol rokov rad Ti ako stuha a ziarila stastia duha. Aj ja s velkym potesenim zelam Ti v den narodenin, aby v stasti, dobrom zdravi, bez starosti, bez obavy dalsie roky prezila si, plne radosti a krasy.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 10

Vela dalsich rokov, vela stastnych krokov, vela dobrych veci zelame Ti vsetci.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 11

Prajem Ti stastie, prajem Ti zdravie, nech Ti nasa laska nikdy nezhrdzavie.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 12

Zi ako chces, pevne zdravie maj, narodeniny oslav tak, ako sa slavia. Popijaj vino, pesnicku si zaspievaj, s veselou naladou na svet sa pozeraj.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 13

Nech Ti ruze cestu zivotom stelu a kazde prianie splni sa Ti. Nech Tvoje oci stastim ziaria a usmev zdobi Tvoju tvár. Nech Tvoje srdce nepociti lasky klam, to Ti prajem k narodeninam.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 14

Vela stastia, vela lasky, do postele dve ciernovlasky...

SMS blahoželanie k narodeninám č. 15

Chcela som ti k narodeninam zabalit nejaký originálny darcek. Len ked si neviem spomenut, ako ti zabalit krcmu.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 16

Je mi velkym potesenim, zelat Ti v den narodenin, vela zdravia, stastia vela, vsetko, co si srdce zela, vela lasky, spokojnosti, v celej dalsej buducnosti, usmev v tvari, radost v oku, uspech v kazdom zitia kroku.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 17

Dobre vinko, lacne dary, nech sa Ti vzdy dobre dari. Dnes mas prave o rok viac, nesnaz sa ho naspat vziat. Prilis dlhe pripitky zabalme do servitky. Naco nudne slova, o rok sme tu znova!

SMS blahoželanie k narodeninám č. 18

Zi ako chces, pevne zdravie maj, narodeniny oslav tak, ako sa slavia. Popijaj vino, pesnicku si zaspievaj, s veselou naladou na svet sa pozeraj.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 19

Nejeden v den narodenin do ruk Tvojich vlozi dary, polozi Ti kvety na stol so zelanim, aby rastol rokov rad Ti ako stuha a ziarila stastia duha. Aj ja s velkym potesenim zelam Ti v den narodenin, aby v stasti, dobrom zdravi, bez starosti, bez obavy dalsie roky prezila si, plne radosti a krasy.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 20

Prajem Ti k narodeninam vsetko najlepsejsie: Vela usmevu na tvari, slniecko, co ta rozziari, ruzu pekne do ruky, v kolacoch vela muky, do vrecka peniazky, tvar bez vyrazky, k tomu perfektneho chlapa, na topankach malo blata, ku kave sladky keks a hlavne kvalitny... (zivot).

SMS blahoželanie k narodeninám č. 21

Ked rano skoncil sen a nastal Tvojich narodenín den, ked priatelia Ti ruku stiskaju a stastnu buducnost zelaju, aj ja sa k nim pripajam a pusu na licko posielam.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 22

Zelat Ti stastie? Na to mas pravo. Zelat Ti priatelov? Tych nemas malo. Preto ti zazelam co inym chyba, nech zivot Ti da vsetko krasne, co v sebe skryva.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 23

Vyvaruj sa ran, co sa dlho hoja. Miluj ludi, co za to stoja. Dosiahni v zivote vsetko, co chces a zi tak nech nikdy nic nelutujes. Vsetko najlepsie Ti zela...

SMS blahoželanie k narodeninám č. 24

Prajem Ti vela zdravia, lebo je vzacne, vela stastia, lebo je krasne, vela lasky, lebo je jej malo a vsetko naj... aby zit za to stalo.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 25

Nech je Tvoj zivot ako nasobilka, ktora nasobi radost, delí starost, umocnuje lasku, odmocnuje nenavist a vsetko dobre dohromady spocita. Vsetko najlepsie a najkrajsie...

SMS blahoželanie k narodeninám č. 26

Horucu lasku, nadherny sen, nehu, lasku a stastie len. Pomoc rukou po ruke dat, prijat ich s laskou a s laskou aj dat. Rad nech Ta ma kazdy, nie iba dnes ale navzdy!

SMS blahoželanie k narodeninám č. 27

K narodeninam Ti prajem taku zensku, ktora by Ta pocuvala, zeby dobré koz... telo mala, zeby sa vasnivo bozkavala, zeby Ta milovala, k tomu Ferrari na luke, penezi v ruke.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 28

K narodeninam sa vselico zela, dobre, pekne, ba i vela. No ja Ti chcem zo srdca priat, aby si sa mohol vzdy v zivote smiat. Zdravie, stastie, lasku a usmiatu tvar, to je ten najkrajsi dar.

SMS blahoželanie k narodeninám č. 29

Cary mary svet sa divi, tento klobuk vsetko vidi. A splni kazducke prianie tomu, kto pozna carovanie. O kuzlach ja nemam zdania, tak posielam blahopriania!

SMS blahoželanie k narodeninám č. 30

Su slova ktore nevyslovime, lasky na ktora spominame, radost ktoru precitime a priatelia na ktorych nezabudame. Kolko piesku na sahare tolko zdravia k tvojim narodeninam praje...

Blahoželanie dcére k narodeninám:

V tento krasny narodeninovy den ti prajem, aby kazdy den bol pre teba sviatkom, aby si sa vedela tesit z malickosti, aby si mala okolo seba len ozajstnych priatelov a usmev aby ti stale kraslil tvoju milu tvár, aby tí, ktorych lubis, ti tvoj cit opatovali, aby bolo vela stastnych chvil v tvojom zivote a aby si si to stastie v zdravi uzila.

Vsetko len to najlepsie ti praje tvoja mamina.

Blahoželanie k narodeninám - mužovi svojho života:

Muzovi svojho zivota zo srdca prajem, nech sa z tvojej tvare nikdy nestrati chlapcensky usmev, ktorý na tebe tak lubim, nech sa plnia tvoje tajné sny a ludia, ktorych mas rad nech opatuju tvoj cit.

Nech je v tvojom zivote vela slnecnych dni a tolko lasky, kolko vladzes uniest a tiez opatovat. Aby tvoji priateli stali vzdy pri tebe, aby ti tvoje rozhodnutia prinasali uspech a aby uspech posilnil len tvoje dobre vlastnosti. K tomu vsetkemu ti zaroven prajem vela energie, aby si vladal byt stastny.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Diskusia: SMS blahoželania k narodeninám, SMS želania k narodeninám, SMS priania narodeniny

Pridať nový komentár Celá diskusia (1) »


Odporúčame

Slovenský jazyk » Básne

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.036 s.
Zavrieť reklamu