Vianočné priania SMS, vianočné želania SMS

Slovenský jazyk » Básne

Autor: babuska
Typ práce: Ostatné
Dátum: 19.12.2019
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 541 slov
Počet zobrazení: 163 818
Tlačení: 1 493
Uložení: 1 527

Vianočné priania SMS, vianočné želania SMS:

Vianočné prianie č. 1

Zvonceky uz zvonia a ihlicie vonia, svetlo sviecok mihotave, Vianoce k nam prisli prave. Preto sviatky krasne majte, v pohode ich prezivajte.

Vianočné prianie č. 2

Leti anjel s nadielkou, pritom vrti prdelkou. Leti, leti, hadaj kam? K dobrým ludom, predsa k vam.

Vianočné prianie č. 3

Mrazive ticho, vsade biely sneh, konecne pokoj, nebo plne hviezd. Je tu cas vianocny, ked stromcek sa ligoce, prajeme vám zo srdca prekrasne Vianoce.

Vianočné prianie č. 4

Krasne Vianoce chcem vam priat, aby mal clovek cloveka rad, aby jeden druhemu viac stastia prial, aby ten Novy rok za to stal.

Vianočné prianie č. 5

Ahoj. Ja som Jezisko! Bol si dobry? Nenadaval si? Nekradol? Nepodvadzal? Tak sa to uz konecne nauc! Ja ti darceky vecne nosit nebudem!

Vianočné prianie č. 6

Zelam ti pod stromcekom to, co ty mne. Tak si to dobre rozmysli!

Vianočné prianie č. 7

Ohen v krbe tisko praska, v srdciach vladne pokoj, laska. Z oblohy sa sype sneh, vsade pocut detsky smiech. Uz sa stromcek ligoce, prajem krasne Vianoce!

Vianočné prianie č. 8

Leti k Tebe darcek z neba, je v nom vsetko co Ti treba: stastie, laska, pokoj, neha, Jezisko ma rad aj Teba. Kazdu slzu kvapocku premení Ti na vlocku. Vesele Vianoce!

Vianočné prianie č. 9

Krasne sviatky vianocne, vesele cesty polnocne, pod stromcekom velky dar, na Silvestra pekny bal. Na tom bale lahky krok, potom stastný Novy rok!

Vianočné prianie č. 10

Ked tisko pada sneh a ku stastiu chyba iba krok, prajeme Vam vesele Vianoce a stastny novy rok.

Vianočné prianie č. 11

Lasky, stastia hodiny, v kruhu svojej rodiny, uzite si spolocne, krasne sviatky vianocne a nech dlho prevlada novorocna nalada.

Vianočné prianie č. 12

Nech certi od vas smolu odnesu, choroby nech stratia Vasu adresu. Velke prijmy, male dane, ostatneho primerane. Pocas celeho roku vsetko dobre praje...

Vianočné prianie č. 13

EKOLOGICKA VYZVA! Nekupuj zivy vianocny stromcek! Daj si do izby policajta, je zeleny, ma hviezdicky a visia mu gule. Ak zozenies dopravaka bude Ti aj svietit!

Vianočné prianie č. 14

Kapor je v mrazak, kasa sa vari, vsetko mam na haku, vsetko sa dari. Stromcek je v plamenoch, prekrasne svieti a všetky salonky pozrali deti.

Vianočné prianie č. 15

Ked sviatocna koleda pohladi Vam usko, ked vonavy medovnik naplni Vam brusko, ked pichlavy stromcek ozdobi Vas domcek, uvitajte Vianoc cas, nech je stastny kazdy z Vas.

Vianočné prianie č. 16

Na Vianoce je vsetko krasne, v srdciach ludi zastal cas, vianocna sviecka nevyhasne, kym bude laska v kazdom z nas.

Vianočné prianie č. 17

Hromadu darcekov, co srdce pohladia, rodinu, priatelov, co nikdy nezradia. K bohatstvu krocik a ku stastiu krok, nadherne Vianoce a stastny Novy rok.

Vianočné prianie č. 18

Vianocna noc velku ma moc, divy sa deju, smutni sa smeju, zvony zvonia, rany nebolia a laska vitazi bez okov, retazi, vchadza do domu, sluzi kazdemu.

Vianočné prianie č. 19

Nech radost a stastie vladne u Vas doma, nech zdaleka obchadza Vas nestastie a smola. Nech pohoda vladne za sviatocnym stolom, nech laska prevlada nad nemilym slovom.

Vianočné prianie č. 20

Zapchajte kominy, nepustte Santu, pouzi cement alebo maltu. Otvorte okno, staci aj malicko, darceky prinesie jedine Jezisko.

Vianočné prianie č. 21

Vianocna nalada na domy sada, stastie a lasku do srdc nam vklada. Nech Vas vzdy sprevadza na kazdom kroku, cez Vianoce a v novom roku.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Básne

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.029 s.
Zavrieť reklamu