Básničky k Medzinárodnému dňu detí (MDD)

Slovenský jazyk » Básne

Autor: ivanus (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 29.05.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 392 slov
Počet zobrazení: 4 869
Tlačení: 214
Uložení: 207

Básničky k Medzinárodnému dňu detí (MDD)

MDD – Deň detí básnička č. 1

Janko, Zdravia, šťastia k Vášmu sviatku. Dobrých kamarátov pri boku. Múdrosti a dobroty, nech máš menej roboty. To Ti prajeme všetci. Nech Ti do školy nechýbajú veci.

Medzinárodný deň detí

MDD – Deň detí básnička č. 2

Michal , Zdravia, šťastia k Vášmu sviatku. Nech sa Ti dobrota oplatí, čím skôr nech sa všetko na dobré pre Teba len obráti. Buď sám sebou, ideš vpred. Hlúposť sa dnes nenosí, tak ju druhým nechaj, ak by o ňu stáli.

MDD – Deň detí básnička č. 3

Miloš , Zdravia, šťastia k Vášmu sviatku. Múdrosti a rozvahy prajem. Trpezlivosti v škole, úspechov i v športe. Nech jazyk nepredbieha myšlienky. Nech im stíha včas, to Ti prajem teraz.

MDD – Deň detí básnička č. 4

Katka, Zdravia, šťastia k Vášmu sviatku. Zobrať zodpovednosť dá sa hneď, niesť ju však býva neľahké. Veľa síl a odhodlania robiť veci správne. Ako to je, sama dobre vieš. Rob to pre seba. Dobro za dobro dostaneš.

MDD – Deň detí básnička č. 5

Kristínka, Zdravia, šťastia k Vášmu sviatku. Len radosti a šťastia prajem Ti. Usilovnosť a pracovitosť sa oplatí. Vieme to ja i ty. Zlé mory nech odletia preč, nech rozjasní sa Tebe tvár i reč..

MDD – Deň detí básnička č. 6

Saška, Zdravia, šťastia k Vášmu sviatku. Objav radosť z bežných vecí. Že si šikovná vieme všetci. Čo sa hneváš? Usmej sa. Ten úsmev ti svečí viac. Kamarátstvo, pohoda to sú veci, ktoré sú nadosah. Tak si ich ber. Rozbité už nezlepíš nanovo tak ako bolo.

MDD – Deň detí básnička č. 7

Nikolka ,Zdravia, šťastia k Vášmu sviatku. Trpezlivosti, radosti z bežných vecí prajem Ti. Nech sa „stará, dobrá“Nikolka navráti. Neviem kam odišla. Bola tu. Jej tu niet. Smutný je taký svet. Milota, dobrota, usilovnosť a kamarátskosť príďte späť.

MDD – Deň detí básnička č. 8

Eliška , Zdravia, šťastia k Vášmu sviatku. Nech máš nielen Katku, no i kamarátku. Za dobré, dobrota sa vráti. Zlo sa ako bumerang zloby sa prirúti. Trpezlivosť, pohodu, dobrú náladu Ti vinšujem. Nech bývaš milá, dobrá usilovná včelička, taká, čo má červené líčka. Obľúbená a radostná, radšej viac už nie zlostná.

MDD – Deň detí básnička č. 9

Lenka, Zdravia, šťastia k Vášmu sviatku. Úsmev, dobrú náladu a pohodu. Veľa hier. Kamarátok plnú náruč. Pesničku novú zvesela sa nauč.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Básne

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu