Valentínske priania a básničky

Slovenský jazyk » Básne

Autor: katyp (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 09.02.2021
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 1 715 slov
Počet zobrazení: 5 333
Tlačení: 310
Uložení: 216

Valentínske priania a básničky  

Valentínske priania a básničky č. 1

K sviatku zamilovaných i ja malé prianie mám, nech máme veľa krásnych dní, nech nič nechýba nám.

Valentínske priania a básničky č. 2

Valentínska básnička, písaná z úprimného srdiečka. Venovaná len Tebe, nech Ti pripomenie moju lásku v každej dobe.

Valentínske priania a básničky č. 3

Deň svätého Valentína, lásky čas on pripomína. Srdiečko maj otvorené, pre cit lásky je stvorené. Lásku daruj každý deň, možno splníš iným sen! Krásny Valentín!

Valentínske priania a básničky č. 4

Na svätého Valentína, stále si Ťa pripomínam, tvoje vlasy, oči, pery, že Ťa ľúbim, skús mi veriť.

Valentínske priania a básničky č. 5

Nebývam na tvojej ulici, ani blízko nej, ale Valentín je sviatok, nech sa dej čo dej. Prezradím ti len to, že tvoríme spolu tým, neuhádneš kto som, veď dnes je Valentín.

Valentínske priania a básničky č. 6

Keď pomaly zavrieš oči, keď ríša snov prichádza, keď sa posteľ s tebou točí, keď fantázia vyvádza, vtedy v jednom vánku navštívim ťa v spánku. Šťastný Valentín.

Valentínske priania a básničky č. 7

Dnes už nebudem spať, slzy si utieram a nebudem sa smiať. Neplačem preto, že ma nemáš rád, ale preto. že si ma naučil milovať.

Valentínske priania a básničky č. 8

Prosila som Boha o kvet a dal mi celú lúku, prosila som Boha o strom a dal mi celý les. Prosila som Boha o lásku a dal mi Teba.

Valentínske priania a básničky č. 9

Žiari Ti úsmev na líčku, keď čítaš túto básničku, a čuduješ sa trošičku, prečo Ti píšem potíšku.

Valentínske priania a básničky č. 10

A ja Ti rýchlo odpoviem, píšem Ti bo Ťa milujem..Krásny Valentín.

Valentínske priania a básničky č. 11

Dnes je sviatok Valentína, láska sa však rýchlo míňa, preto Ti jej prajem mnoho, vykroč dnes len šťastnou nohou.

Valentínske priania a básničky č. 12

Viem, že tu nie som sám, Valentínku posielam. Som len Tvoj a Ty zas moja, raz sa naše srdcia spoja.

Valentínske priania a básničky č. 13

Valentínku, láska moja, Tebe ja dnes posielam, aby si vedela, že pre Teba stále miesto v srdci mám.

Valentínske priania a básničky č. 14

Deň Svätého Valentina, lásky čas on pripomína. Preto ti jej prajem mnoho, vykroč dnes len šťastnou nohou. Srdiečko maj otvorené, pre cit lásky je stvorené. Lásku daruj každý deň, možno splníš iným sen.

Valentínske priania a básničky č. 15

Ľúbim ťa, pretože si oheň, ktorý krásne hreje, ale nepáli. Ľúbim ťa, pretože si tak obyčajná ale pritom neobyčajne krásne iná. Ľúbim ťa, pretože si to ty...

Valentínske priania a básničky č. 16

Ďakujem ti za tvoju lásku, za tvoj úsmev, ktorý mi je energiou na celý deň, ďakujem ti za tvoje bozky, ktorými zakaždým rozochveješ všetky bunky môjho tela, ďakujem ti za každé objatie, ono mi dodáva istotu, že spolu zvládneme krásne prežiť pozemsky svet.

Valentínske priania a básničky č. 17

Ja! Nie som dokonalý, ale som to ja. Ty! Nie si dokonalá, ale si to Ty. Sme dvaja, ktorí si padli do oka. Možno to bol osud, možno náhoda...Netušili sme, čo sa môže stať, ale od prvého okamihu, chceli sme jeden pri druhom stáť. Našli sme niečo, po čom sme túžili: Žeby lásku? Láska! Zas niečo nedokonalé, ale o to krajšie. Pocit, čo nás napĺňa a dáva nám nádej. Je to úžasné! Netušíme, ako to všetko dopadne, ale jedno vieme isto: Ja milujem Teba a Ty miluješ mňa. Želám krásneho Valentína...

Valentínske priania a básničky č. 18

Si krajšia než najkrajší kvet, tvoje pohladenie je lepšie než ranné lúče slnka, tvoje bozky sú sladšie ako najsladšia čokoláda. Si proste dokonalá a ja som šťastný, že si moja. MILUJEM ŤA!

Valentínske priania a básničky č. 19

Ty si to slnko, ktoré dokáže všetko oslniť a zohriať, hlavne vtedy, keď ja to vidím ako tmu. S Tebou každý večer zaspávam a s Tebou sa každé ráno zobúdzam. Prajem si, aby nám to vydržalo takto aj naďalej.

Valentínske priania a básničky č. 20

Teraz už viem, že človek verí rozprávkam dvakrát za život. Raz ako dieťa v prvých rokoch života a neskoršie, keď mu niekto naplní srdce láskou. Tak ako Ty mne. Až teraz som pochopil, že všetko zlé, čo som musel za svoj život prežil bolo preto, aby som sa stretol práve s Tebou. Milujem Ťa.

Valentínske priania a básničky č. 21

Si moje srdiečko, ktoré veľmi ľúbim. Si môj anjelik, po ktorom strašne túžim. S tebou som spoznal, aký je život krásny, s Tebou chcem ostať chrobáčik navždy.

Valentínske priania a básničky č. 22

Nehovor mi mám Ťa rada, snaž sa mi to dokázať.

Valentínske priania a básničky č. 23

Životom vykročíme traja, láska, sen a Ja.

Valentínske priania a básničky č. 24

No teraz kráčame dvaja.

Valentínske priania a básničky č. 25

Že Ťa ľúbim je blbosť odkazovať, to treba cítiť a dokazovať.

Valentínske priania a básničky č. 26

Mám dve oči, ktoré ťa chcú vidieť. Mám pery, ktoré ťa chcú stále bozkať. Mám dve ruky, ktoré ťa chcú objímať, ale iba jedno srdce, ktoré ťa miluje a je celé tvoje !!!

Valentínske priania a básničky č. 27

V živote ma naučili veľa vecí. Napríklad, že 1 hodina má 60 minút a 1 minúta má 60 sekúnd, ale nikto mi ešte nepovedal, že 1 sekunda bez teba je celá večnosť.

Valentínske priania a básničky č. 28

Nemôžeš byť niekedy škaredá, lenivá, tučná alebo lakomá? Aby som stále nemusel myslieť na to, aká si dokonalá, krásna, šikovná, šantivá, podmanivá, ako ma krásne dokážeš vzrušiť a mohol sa sústrediť aj na iné veci...Ľúbim Ťa, tvoj chrobáčik

Valentínske priania a básničky č. 29

Boli krásne chvíle, prídu krajšie. Boli zlé chvíle, prídu horšie. Prežili sme spolu veľa a stále je to málo. Dokážeš ma pochopiť, rozosmiať aj prekvapiť. Teba viem naozaj ľúbiť. Si zázrak v srdci i duši mojej. Si...

Valentínske priania a básničky č. 30

Ďakujem, že SI.

Valentínske priania a básničky č. 31

Milujem Ťa. Tu nie je čo riešiť .

Valentínske priania a básničky č. 32

Ďakujem Ti za Tvoju lásku, za Tvoj úsmev, ktorý mi je energiou na celý deň, ďakujem Ti za Tvoje bozky, ktorými zakaždým rozochveješ všetky bunky môjho tela, ďakujem Ti za každé objatie, ono mi dodáva istotu, že spolu zvládneme krásne prežiť pozemsky svet.

Valentínske priania a básničky č. 33

Môj svet je iný, prekrásny, môj svet sa volá láska. Platím sa v ňom bozkami. Naša kráľovná je vernosť. Erbom je naše srdce a naša hymna má len 2 slová : ĽÚBIM ŤA.

Valentínske priania a básničky č. 34

Ty si majiteľ môjho srdiečka, mykáš ním a ono si nedokáže zvyknúť na to, že si tak ďaleko...dáva mi jasné signály, že bije len pre Teba, tlčie a kričí – MILUJEM ŤA ....

Valentínske priania a básničky č. 35

Znamenáš pre mňa všetko, moje srdce je ako gps, ktoré nekompromisne ukazuje destináciu „tvoje náručie“... si ten najúžasnejší chlap.....ďakujem Ti, že si o mňa zachytil očkom...ďakujem Ti, že naplno žijem.

Valentínske priania a básničky č. 36

Si moje všetko, si moja láska, si môj najlepší priateľ, si môj milenec, si moje „zvieratko" si môj učiteľ, si moje šťastie.

Valentínske priania a básničky č. 37

Kedysi som bola klbko tónov bez riadkov. Potom si prišiel Ty a poukladal si ich na čiaročky notového zošita, tak, aby vytvárali ten najsladší zvuk. Si skladateľ, ktorý zložil pieseň môjho srdca. A teraz znie len pre Teba.

Valentínske priania a básničky č. 38

Miláčik, ľúbim Ťa ako ten najsladší med, bez ktorého nedokáže moje telo ani duša existovať. Si potravou nielen pre moje telo, ale i liekom pre moju dušu.

Valentínske priania a básničky č. 39

Hoc Valentín je dnes už viac menej komerčná záležitosť a slávia ho najmä jednodňoví romantici, jeho podstata je krásna a navždy ostane.... si najúžasnejší chlap pod slnkom a prajem ti, aby bol tvoj život plný lásky, tolerantnosti, romantickej nehy a zmyselnej vášne.....MILUJEM ŤA

Valentínske priania a básničky č. 40

„Lásku nepoznáme v okamžiku, keď nájdeme dokonalého človeka, ale v okamžiku, keď ho ako dokonalého začneme vidieť." Máš toľko dobrých vlastností, že prekrývajú aj tých pár negatívnych. Si ten, na ktorého som čakala. Keď si ľahnem večer do postele, nemodlím sa za seba, modlím sa za nás, aby naša láska nikdy nevyhasla.

Valentínske priania a básničky č. 41

Si anjel, čo voľne oblohou lieta, si ako bytosť z lepšieho sveta, si pokojné tornádo, si horúci ľad, si všetko, čo túžim mať. Prajem Ti krásneho valentína, miláčik!!!

Valentínske priania a básničky č. 42

Si... si more, ktoré tak milujem, si obraz, čo práve maľujem. Si slnko, svietiace v mojom srdci, si mesiac, čo svieti v tejto noci. Si hviezda, žiariaca na nebi, si sniežik, ktorý sa vonku chumelí. Si niekto, koho ľúbim moc a moc, si ten komu prajem krásnu noc.

Valentínske priania a básničky č. 43

Anjelik môj! Si mojím zázrakom, splneným snom, darčekom, ktorý túžim rozbaľovať do konca života, vďaka Tebe viem, čo znamená nebyť sama, už nebyť ja ale my, Ty si ma naučil kráčať cez mosty i po mori, len s Tebou chcem byť navždy ....veľmi Ťa milujem.

Valentínske priania a básničky č. 44

Ani najväčšie vodopády neuhasia smäd po tvojich perách, ani tisíce hviezd neprežiaria svetlo Tvojich očí, ani najkrajšie slová nevystihujú ako veľmi Ťa ľúbim.

Valentínske priania a básničky č. 45

Ihla potrebuje látku, dieťa svoju matku, anjelik kúsok neba, no a ja potrebujem iba Teba.

Valentínske priania a básničky č. 46

Miláčik, mám pre teba 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov, 100 miliónov bozkov a ešte oveľa viac, ale už nevládzem. Tvoja láska

Valentínske priania a básničky č. 47

Sme dve duše, ale jedna myšlienka, dve srdcia, ktoré bijú ako jedno.

Valentínske priania a básničky č. 48

Ľúbim Ťa, pretože Tvoje srdce je uložené v mojom srdci.

Valentínske priania a básničky č. 49

Milujem Ťa. Tu nie je čo riešiť. Kedykoľvek som potrebovala niekoho, s kým by som sa mohla deliť o radosť, alebo niekoho, kto by ma držal, keď sa na kusy rozpadával môj svet, Ty si tu bol.

Valentínske priania a básničky č. 50

Ľúbim Ťa ! Nielen preto, aký si. Ale aj za to, čo som ja, keď som s Tebou.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Básne

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.023 s.
Zavrieť reklamu