Vianočné priania a vinše

Slovenský jazyk » Básne

Autor: ursula (22)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.03.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 460 slov
Počet zobrazení: 124
Tlačení: 12
Uložení: 14

Vianočné priania a vinše

Vianočné prianie a vinš č. 1

Nech pocit šťastia, radosti sa v dušiach vašich rozhostí, keď Štedrý deň k vám zavíta. Nech láska v srdciach ukrytá sa mocným prúdom vyroní, keď zvonček sladko zazvoní. Krásne Vianoce.

Vianočné prianie a vinš č. 2

Na Vianoce Vám chcem priať, aby človek človeka vždy mal rád, aby jeden druhému viac šťastia prial, aby nový rok za to stál. Radostné a pokojné prežitie sviatkov Vám želá ...

Vianočné prianie a vinš č. 3

Nech radosť a šťastie vládne u vás doma, nech z ďaleka obchádza Vás nešťastie a smola. Nech pohoda vládne za vianočným stolom, nech láska prevláda nad nemilým slovom.

Vianočné prianie a vinš č. 4

Nech sú pre Vás vianočné sviatky príjemným zastavením, aby ste načerpali veľa radosti do života a silu prekonať všetky prekážky, ktoré Vám nastávajúci rok prinesie do cesty. Krásne vianočné sviatky a šťastný nový rok všetkým kolegom, priateľom a známym praje...

Vianočné prianie a vinš č. 5

Prišiel čas vianočný a rok s rokom sa stretá, z našich sŕdc láska a pokoj na vôkol preniká. Bielučký sniežik prikrýva celú krajinu - prajem Vám zdravie pre celú rodinu. Trblietavá jedlička žiari na každom kroku - prajem Vám zdravie, šťastie a pokoj v tomto Novom roku.

Vianočné prianie a vinš č. 6

V snehovej náruči zima zem láska, v tisíce hviezd vzplanie ohník čo v ľudských srdciach praská, nech kvitne pod stromčekom láska, o jej svetlo nech neprichádza nik. Kroky radosti nech nezdobí iba Vianoc čas, nech zdravie a láska v novom roku hladí nás.

Vianočné prianie a vinš č. 7

Ak láska topí ľad čo pani Zima vyčarila, ak dá človek viac čo v sebe skrýva, ak vládne všade ticho a počuť len praskať mráz, padajúce vločky a v detských očiach je vidieť jas, tak prišla doba, keď každý pre každého má pár prívetivých viet, pre ten zázrak Vianoce a nad čaro Vianoc nič krajšieho niet!

Vianočné prianie a vinš č. 8

Na stromčeku sviečka svieti, pokoj, šťastie nech k Vám letí. A keď rozžiaria sa Vaše tváre, by hojnosti ste mali stále. Nový rok nech pomaličky vsunie šťastie do kapsičky, aby nespravili ste chybný krok, pre celučičký ďalší rok. Radostné prežitie vianočných sviatkov a veľa šťastia, zdravia v novom roku 2024 želá ...

Vianočné prianie a vinš č. 9

Prajem vám krásne a veselé Vianoce. Nech sú sviatkami plné lásky, pokoja a oddychu. Nech je vaše srdce obklopené láskou všetkých blízkych a žiari šťastím jasne ako betlehémska hviezda. Nech pod stromčekom nájdete veľa darčekov, ktoré vás pri srdiečku zohrejú a zažijete chvíle, na ktoré budete vždy s úsmevom spomínať.

Vianočné prianie a vinš č. 10

Nech sú pre Vás vianočné sviatky príjemným zastavením, aby ste načerpali veľa radosti do života a silu prekonať všetky prekážky, ktoré Vám nastávajúci rok prinesie do cesty. Krásne vianočné sviatky a šťastný nový rok želá...

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Básne

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.023 s.
Zavrieť reklamu