Poďakovanie pani katechétke

Spoločenské vedy » Náboženstvo

Autor: tomasik (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 11.05.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 240 slov
Počet zobrazení: 2 044
Tlačení: 102
Uložení: 90

Poďakovanie pani katechétke

V živote človeka bývajú okamihy, na ktoré sa nezabúda. Takým dňom bola pre naše deti a ich rodičov, príbuzných a priateľov nedeľa 20.5.2007, kedy sa v našej obci uskutočnila slávnosť prvého svätého prijímania. Nášho milujúceho Pána Ježiša vo sviatosti oltárnej po prvýkrát prijalo 38 detí, z toho 24 chlapcov a 14 dievčat.

Na tento veľký deň sa pripravovali pod starostlivým vedením nášho dôstojného pána farára Petra Obranca, ktorý im na hodinách náboženstva, a spolu s pánom kaplánom Lukášom Jókaym aj na detských svätých omšiach, zjavoval základné pravidlá kresťanského života: poznávať a milovať Boha, milovať blížneho ako aj všetko živé. Učil ich pomáhať, kde treba a nebyť ľahostajnými a sebeckými. Vážený dôstojný otec, dovoľte mi v mene prvoprijímajúcich detí a ich rodičov sa Vám poďakovať za všetku Vašu veľkú trpezlivosť a námahu, ktorú ste spolu s pánom kaplánom deťom venovali pri príprave na prvé sväté prijímanie.

Naše poďakovanie patrí aj pani katechétke XXX za jej prácu na hodinách náboženstva ako aj pomoc pri organizovaní dôstojného obrazu slávnosti. Veľa radosti a potešenia vniesol do oslavy prvého svätého prijímania aj organista Michal Šintál. Naučil naše deti radosti zo spoločenstva vo viere, veselými piesňami oslavovať Boha.

Poďakovanie patrí aj Vám, milí rodičia a príbuzní detí, ktorí ste im svojím osobným príkladom, obetavosťou a láskavosťou ukázali cestu k Pánovi. Na záver patrí srdečná vďaka všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom spolupodieľali na príprave slávnosti a umožnili našim deťom prežiť nezabudnuteľné chvíle.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#Hlavný dirigent jedným slovom #podakovanie katechetke


Odporúčame

Spoločenské vedy » Náboženstvo

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.017 s.
Zavrieť reklamu