Príhovor riaditeľa školy na konci školského roka

Pomôcky » Príhovory

Autor: andrejF59 (21)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 14.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 208 slov
Počet zobrazení: 890
Tlačení: 69
Uložení: 67

Príhovor riaditeľa školy na konci školského roka

Vážení rodičia,

dovoľte, aby som sa Vám všetkým z príležitosti konca školského roku 2021/2022 poďakoval za Vašu spoluprácu a podporu. Ďakujem tým, ktorí podporu našej škole vyjadrili materiálne, napríklad venovaním 2 % z daní nášmu občianskemu združeniu, ale aj tým, ktorí ju vyjadrili svojim postojom, zaujímali sa o dianie v škole, šírili dobré meno nášho gymnázia na verejnosti.

Verím, že väčšine z Vás naša škola očakávania naplnila. Naše gymnázium sa zaradilo medzi špičku škôl nielen v Trenčianskom kraji, ale aj v rámci celého Slovenska. Dôkazom toho je mimo iného rebríček Ministerstva školstva „ Mimoriadne výsledky“, ktorý hodnotí úspechy škôl v celoslovenských a medzinárodných súťažiach, kde sme sa umiestnili na 3. mieste medzi všetkými školami na Slovensku, dôkazom toho sú výsledky našich študentov v celom spektre súťaži, štyria víťazi celoslovenských kôl olympiád, úspechy na medzinárodnom poli, získanie ocenenia Francúzskej republiky LabelFrancEducation, ktoré predstavuje vyjadrenie najvyššej celosvetovej kvality francúzskych bilingválnych škôl, pôsobenie našich absolventov na špičkových univerzitách na Slovensku, v Českej republike, ale napríklad aj na univerzite Cambridge.

Prajem Vám, Vašim deťom a celej rodine príjemné prežitie času prázdnin a dovoleniek. Tým, ktorí opustili bránu našej školy prajem veľa úspechov v ich ďalšej ceste životom a teším sa na stretnutie s Vami ostatnými v septembri.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.024 s.
Zavrieť reklamu