Slávnostný príhovor k 80. narodeninám mame

Pomôcky » Príhovory

Autor: ypsilon (15)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 10.07.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 391 slov
Počet zobrazení: 4 449
Tlačení: 287
Uložení: 139

Slávnostný príhovor k 80. narodeninám mame

Vážení hostia,

dnes sme sa tu zišli, aby sme oslavovali jedinečnú udalosť – 80. narodeniny mojej milovanej mamy. Je to pre mňa osobne veľmi emocionálny a hrdinský okamih, keď si uvedomujem, koľko života, lásky a múdrosti sa skrýva za týmto číslom.

Mama, dnes je tvoj veľký deň a neexistuje dostatočný spôsob, ako vyjadriť, aká si dôležitá pre mňa a pre všetkých prítomných. Tvoje 80 rokov sú životom plným príbehov, úspechov a obetavosti. Si príkladom silnej a nezdolnej ženy, ktorá sa vždy postaví na výšku výziev, ktoré život prináša.

Tvoja láska, starostlivosť a obetavosť sú neprekonateľné. Vždy si tu bola, aby si ma podporila, povzbudila a pomohla mi prekonať všetky prekážky na ceste. Tvoje múdre rady a láskavé slová mi dali silu a sebavedomie, aby som sa stal/-a tým, kým som dnes.

Tvoja odvaha a neúnavná energie sú príkladom pre nás všetkých. Vo svojom veku stále zářiš mladosťou a životom. Si aktívnou a živoučkou osobou, ktorá nikdy nezostala pozadu. Tvoja vášeň pre život a túžba objavovať nové veci je nekonečná.

Dnes, keď oslavujeme tvojich 80 rokov, je to nielen čas na oslavu, ale aj na vzdanie úcty a poďakovanie. Chcem ti poďakovať za všetky tvoje obetave roky starostlivosti, trpezlivosti a lásky, ktorú si nám dávala. Tvoje nezištné obetovanie sa pre našu rodinu je neprekonateľné a vždy si to vážime.

Dnes sa stretávame tu, aby sme ti vyjadrili našu hlbokú vďaku a obdiv za tvoj príkladný život. Tvoja prítomnosť je žiarivou hviezdou v našom živote a tvoje hodnoty nás viedli a inšpirovali. Si pilierom našej rodiny a náš zdroj sily.

Mama, želám ti pri tvojich 80. narodeninách nekonečné šťastie, zdravie a lásku. Nech každý deň prináša nové zážitky a radosti. Vďaka tebe sme sa stali lepšími ľuďmi a tvoja prítomnosť v našich životoch je nesmiernym darom.

Všetci prítomní, spojme sa dnes v oslave tohto výnimočného jubilea a nechajme mamu cítiť, aká je milovaná a vážená. Nech jej narodeninové oslavy pripomenú, že jej prítomnosť je pre nás neoceniteľná.

Mama, ďakujem ti za to, že si mojou matkou, mentorkou a najlepšou priateľkou. Želám ti najkrajšie 80. narodeniny, pretože si si ich nekonečne zaslúžiš.

Žijme dnes všetci tento oslavný deň naplno a nech sa tvoje šťastie a radosť rozlievajú všade okolo nás.

Ďakujem vám všetkým za prítomnosť a účasť na tejto výnimočnej oslave.

S láskou a vďakou,

Meno a Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#slávnostný príhovor k  80 narodeninám mame #slávnostný príhovor k  80 narodeninám


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu