Poďakovanie kňazovi pri prvom svätom prijímaní

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ursula (22)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 19.06.2019
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 170 slov
Počet zobrazení: 13 676
Tlačení: 574
Uložení: 650

Poďakovanie kňazovi pri prvom svätom prijímaní 

Milý náš duchovný otec!

Dnes, 25. mája 2019, ..... detských srdiečok spolu so svojimi rodičmi, krstnými rodičmi, starými rodičmi a známymi oslávilo krásny sviatok, a to stretnutie s naším priateľom Ježišom v Eucharistii.

My, rodičia, sme sa spolu so svojimi ratolesťami tešili na túto chvíľu, pomáhali im v príprave, samozrejme spolu s Vami, ktorý ste ich povzbudzovali, usmerňovali na ceste k Ježišovi, ktorý je Cesta, Pravda a Život. Vysluhovaním sv. omše, ktorá je sprítomnením obety kríža a našou účasťou na tajomstvách vykúpenia, ste nám umožnili prijímať osobitné dary Kristovej milosti, počúvať Božie slovo a mať účasť na spoločenstve putujúcich s Kristom i spoločenstve svätých.

Preto v mene rodičov i detí chceme sa Vám, duchovný otče, poďakovať za priehrštia lásky, citlivý prístup pastiera, rady, obetovaný čas, usmernenia i krásne okamihy, ktoré teraz prežívame.

Ďakujeme i Pánu Bohu za naše deti a prežitie tohto krásneho dňa. Vrúcne prosíme našu nebeskú Matku, aby prijala pod ochranu naše i Vaše životné kroky vedúce do nebeskej vlasti. Pochválený buď Ježiš Kristus!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu