Príhovor k 50. narodeninám mužovi

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: margita (21)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 22.07.2019
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 190 slov
Počet zobrazení: 20 480
Tlačení: 664
Uložení: 788

Príhovor k 50. narodeninám mužovi

Drahý náš oslávenec, vážení prítomní!

Náš život je rozdelený na niekoľko období podobne ako rok má ročné obdobia. A tak ako každé ročné obdobie má svoju krásu a je výnimočné svojím spôsobom, tak aj jednotlivé obdobia v živote človeka poskytujú rôzne potešenia. Každé obdobie svojím spôsobom.

Dnes, oslávenec náš, oslavuješ päťdesiate narodeniny. Zaujímavé to jubileum. Zaujímavé v tom, že keď sa obzrieš za sebou, je tam toho už mnoho. Mnoho skúseností, mnoho ľudí, ktorých si poznal i ktorí vstúpili do tvojho života, mnoho pekného, ale aj ťažké chvíle. Jednoducho povedané, vieš, o čom je život.

Ale pozri sa pred seba a ver, že život pre teba pripravil ešte veľa. A my všetci ti dnes k tvojmu sviatku želáme, aby tam tých krajších vecí bolo viacej. Prajeme ti veľa šťastia, lásky, mnoho síl a hlavne zdravie.

Spomeniem ešte slová klasika: Každý deň sa niečo pekné končí a niečo prekrásneho sa začína. Je to tak každý deň je jedinečný, každý deň nás niečo čaká, každý deň by sme mali prežiť naplno. Sme tu len raz, tak žime, ako najlepšie vieme.

Ešte raz, všetko dobré k tvojmu jubileu!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu