Keby som bola bohatá... (Karikatúra sna mnohých ľudí)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: lucka123 (18)
Typ práce: Referát
Dátum: 10.01.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 281 slov
Počet zobrazení: 2 909
Tlačení: 232
Uložení: 248

Keby som bola bohatá... (Karikatúra sna mnohých ľudí)

O týždeň budem mať pätnásť, ale už teraz sa ma rodičia pýtajú, čím by som chcela byť. Je to ťažká otázka. Mám si vybrať niečo, čo ma bude baviť, alebo čo je dobre platené? Práca by nás mala baviť! Ale predstava, že mám kopu peňazí aj bez nej, je báječná. Ale čo by som s nimi robila?

To už presne viem.

Odcestovala by som do Ameriky, kúpila by som si obrovskú vilu s tromi spálňami, štyrmi kúpeľňami, desiatimi bazénmi a s obrovskou terasou, kde by pristával môj osobný vrtuľník. Každý deň by som chodila po obchodoch, kde by som si kúpila všetko, čo by som chcela.

Budem sa voziť na najdrahšom aute na svete - aj keď zatiaľ neviem, ktoré to je. Každý piatok budem večerať s americkým prezidentom a jeho rodinou. Nahrám film, za ktorý dostanem veľa peňazí. Budem mať ochranku, bohatého manžela, s ktorým precestujem celý svet. Na Antarktíde si postavím vírivku, kde budú so mnou plávať tučniaky. Neskôr preplávam Atlantický oceán, podľa môjho odhadu to zvládnem za dvadsať osem dní. Od Káhirskeho múzea odkúpim múmiu faraóna Tutanchamóna, ktorú si vystavím v spálni v mojom dome uprostred Sahary, potom odletím do Vietnamu, kde podľa mňa pomenujú hlavné mesto. Taktiež zavítam na Veľkonočný ostrov, kde otvorím kasíno, ale nakoniec sa vrátim na Slovensko, kde vyhrám show „Riskni milión“. Za ten milión odcestujem na Madagaskar, kde si zatancujem s kráľom Juliánom. Napokon sa rozvediem a za peniaze, ktoré vyhrám na súde sa presťahujem do Veľkej Británie, kde sa vydám za Johna Englisha.

Takže toto je môj sen.

Ale!!! Aj keď nebudem bohatá, dúfam, že budem mať to najdôležitejšie - rodinu, ktorá bude pri mne stáť!!!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#keby som bol bohaty uvaha #keby som bol prezidentom uvaha #Bola som #Karikatúra 1. svetovej vojny


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu