Poďakovanie rodičom

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ivanus (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 30.06.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 239 slov
Počet zobrazení: 4 894
Tlačení: 193
Uložení: 236

Poďakovanie rodičom 

Vážení rodičia, starí rodičia,

Končí sa mimoriadny školský rok 2019/2020. Priniesol nám všetkým veľa prekvapení, ťažkostí, nečakaných situácií, problémov, ale určite aj radosti a spokojnosti. Všeličo sme sa dozvedeli o svojich deťoch i o sebe samých. A zistili sme, čo všetko dokážeme ak chceme, máme radi a na niekom nám záleží.

A ak musíme, dokážeme ešte aj viac.

Ďakujem Vám, že ste boli úžasnými spolupracovníkmi, partnermi, šikovnými poštármi, IT špecialistami, motivátormi, spoluhráčmi, kamarátmi. Ďakujem za všetko, čo ste pre svoje deti počas uplynulých coronamesiacoch urobili. Za všetky tie spoločné hry, prechádzky, varenie, pečenie, záhradníčenie, upratovanie...všetko, čo ste robili spolu s deťmi a pre ne. Verím, že aj pre vás boli tieto dni nielen náročné a vyčerpávajúce, ale zároveň obohacujúce, príjemné a poučné a spoločne trávené hodiny, dni, týždne upevnili vaše vzťahy a dali im iný rozmer.

Mnohé rodiny ukázali bezvýhradnú podporu, spolupatričnosť, obetavosť. Vytvorili ste pre deti pocit istoty, lásky a pomoci, na ktorú sa môžu vždy spoľahnúť. Verte mi, že tento pocit istoty a lásky deti najviac potrebujú....a ten sa nedá kúpiť. Ten sa dá iba nezištne vytvoriť, dať. A ja Vám aj v mene Vašich detí ďakujem.

Verím, že budúci – posledný spoločný školský rok ich spoločne posunieme čo najďalej na ceste za vzdelaním, že vo vzájomnej dôvere, spolupráci, dôslednosti a primeranej náročnosti ich pripravíme na ďalší stupeň vzdelávania, aby obstáli, chceli vedieť viac a posúvali sa ďalej nielen vo vedomostiach, ale aj v tom, ako ich ako mladých ľudí chcete a chceme vidieť rásť. V  spokojných dobrých ľudí s pevným zázemím a hodnotami.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.031 s.
Zavrieť reklamu