Ten pohľad mi vyrazil dych

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.10.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 309 slov
Počet zobrazení: 8 522
Tlačení: 466
Uložení: 451

Ten pohľad mi vyrazil dych (Rozprávanie)

V jeden večer mi volal kamarát a hovoril mi: „Čau. Čo robíš dnes? Poď, pôjdeme na zábavu čo povieš?“ Ja som bol unudený a unavený a moc sa mi nechcelo ale po dlhom presviedčaní som mu povedal: „ Dobre teda, tak o 9tej som u teba a ideme“.

Po ceste tam sme zobrali ešte jedného kamaráta a šli sme sa zabaviť. Prišli sme do baru, bavili sme sa a zrazu sa mi kamaráti stratili... Po chvíli som ich našiel ako sa bavia s dvoma dievčatami. Ja som tam len tak prišiel a hovorím: „Čaute“. Bol som nejaký unavený stále. Ale zrazu sa to jedno dievča na mňa otočilo a pozrelo sa na mňa. Ten pohľad mi vyrazil dych. „Ahoj, máš moc pekné oči“, povedal som jej a ona sa len usmiala . Mala také krásne očká a aj úsmev, no dokonalosť. Tak som sa do nej zapozeral, že ma až kamarát musel vrátiť späť na zem. „Peťo halo? Si tu s nami ešte ?“, spýtal sa ma. „Áno, jasné že som. Len som sa zamyslel“, odpovedal som. Potom som sa bližšie zoznámil s tým dievčaťom a boli sme pár krát spolu vonku. V jeden večer som sa jej spýtal: „Počuj vieš ja ... nešla by si so mnou na kávu?“. Vyliezlo to zo mňa ako z chlpatej deky a ona mi povedala: „ Ani nevieš ako moc rada“.

Tak sme boli spolu na káve a všetko šlo super a za nejakú dobu som sa jej spýtal jednu dôležitú vec. „Nechcela by si so mnou chodiť ?“, spýtal som sa bojazlivým hlasom. Netrpezlivo som čakal na odpoveď a ona: „ No konečne si sa to spýtal. Ani nevieš ako dlho čakám na túto otázku“. Vtedy sa začalo niečo nové a krásne.

A tak sme začali spolu chodiť a je nám super. Ale dodnes si spomínam ako som ju prvý krát zbadal a očarili ma jej krásne oči a úsmev . Pamätám si ako by to bolo dnes čo mi jej krásny pohľad vyrazil dych.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#Ten pohľad mi vyrazil dych


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.021 s.
Zavrieť reklamu