Aj tak Ťa ľúbim (Rozprávanie)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: 75NUSUH6MQ (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.12.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 255 slov
Počet zobrazení: 2 127
Tlačení: 147
Uložení: 157

Aj tak Ťa ľúbim (Rozprávanie)

Toto rozprávanie bude o tom čo som vždy milovala a milovať aj budem. Je to príbeh o láske k blížnemu.

Je veľmi pekný a zároveň chutný. Každým dňom rastie do krásy. Je mojim obľúbencom spomedzi všetkého čo mi život ponúka. Nádherne vonia po čerstvo pooranom poli. Vždy sa rada k nemu vraciam a on ma víta s otvorenou náručou. Pri ňom sa cítim voľná ako vták, ale zároveň stojím pevne nohami na zemi. Nemusím sa pretvarovať ani nič skrývať. Vníma ma takú aká som.

Zoznámili sme sa pred šiestimi rokmi v potravinách. Hneď sme si padli do oka a začali sa stretávať. Najskôr to boli nevinné stretnutia pri čaji a koláči, ale neskôr to vyústilo do nečakanej, ale zato veľkej lásky. Neoddelilo by nás nič na svete. Boli sme spolu každú voľnú chvíľu. Keď mi je ťažko, vždy sa naňho môžem spoľahnúť, že si pri ňom dokonale oddýchnem a načerpám nové sily do ďalšieho všedného dňa.
Nedávno sa mi prihodila nepríjemná príhoda.

Chystala sa som sa k zubárke a aby som otupila svoj strach, dohodla som si stretnutie s mojim miláčikom. „Trošku sa pred tou hroznou vecou posliním“ hovorila som si. Následne sme sa už veľmi ponáhľali, pretože naša zubárka je mamina kamarátka v Piešťanoch a cesta nám tam trvá hodinu. Až v aute som si uvedomila, že mi môj nerozlučný priateľ – mak trčí zo zubov, ktoré som si zabudla v radostnom opojení umyť.

Aj tak Ťa ľúbim mak môj drahý, akurát na tie zuby si nabudúce dám pozor.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu