Internet (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: katyp (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 20.01.2021
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 226 slov
Počet zobrazení: 3 691
Tlačení: 208
Uložení: 200

Internet (Úvaha)

Internet je v súčasnosti neodmysliteľnou súčasťou života každého z nás. Sprevádza nás doma, v škole, v zamestnaní. Koľkí by bez neho nevedeli existovať? Nezaplatili by faktúry, nekúpili obľúbené cédečko, film...

Na internete môžme nájsť množstvo viac či menej užitočných informácií. Hľadáme tu najnovšie informácie o dianí doma i v zahraničí. Internet pomáha aj so školou, obsahuje tisícky testov, tiež na ňom môžme stráviť čas pozeraním filmov, hraním hier a v neposlednom rade hlavne chatovaním s priateľmi na sociálnych sieťach. Myslím, že je úplne v poriadku, ak tu chodíme hoc aj denne. No nie je dobré, ak na „nete“ zabíjame väčšinu svojho času. Môžu sa z nás postupom času stať závislí ľudia. A to je veľký problém internetu.

Čoraz viac ľudí úplne splynulo s počítačom, virtuálnym svetom. Za týmto, podľa nás super strojom, sa môže skrývať ozajstné monštrum. Postupne, po kúskoch, bude ničiť nie len náš život ale i život našich najbližších. Vtedy sa človek úplne upne na internet, nezaujíma ho nič iné, ani rodina, ani priatelia, a v konečnom prípade ani on sám.

No internet nemá len temné stránky, a ak ho používame s rozumom, môžeme tu násť rôzne dobré veci, ako napr. priame prenosy programov, zábavu, tvoriť e-maily... Toto je len zlomok dnešných možností internetu.

Internet teda podľa mňa môže veľmi pomôcť v najrôznejších oblastiach života. No môže aj celý život pokaziť...

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#basnicky na hviezdoslavov kubin pre 6.rocnik


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu