Poďakovanie spokojných rodičov

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: lienocka (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 24.05.2021
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 251 slov
Počet zobrazení: 2 568
Tlačení: 103
Uložení: 106

Poďakovanie spokojných rodičov

Milá pani riaditeľka, 

dovoľte nám, ako rodičom, Karolínky a Elišky, poďakovať za naše deťúrence. Za ten čas, ktorý u Vás strávili, že sa do jasličiek tešili vďaka pani sestričkám. Za triedu úplne malých ,,špuntov", kde pani sestričky suplovali maminky a často v ťažkých chvíľach pomáhali nielen detičkám, ale aj mamičkám. Veľká vďaka za Karolínkin prvý kolektív. Veľká vďaka za veľkú triedu Elišky, kde pani sestričky stále s detičkami tvorili a pripravovali deťúrence na veľkú škôlku, kde ich učili samostatnosti a vychádzaniu v kolektíve.

A ešte veľká vďaka, za triedu stredných deťúreniec, kde Karolínka prežila cely školský rok, pretože ,,pani učiteľky" spomínala každý deň, v dobrom samozrejme. Za trpezlivosť ,,s triedou bitkárov“, odplienkovaním, za všetky milé slová, povzbudenia.

Chceme sa poďakovať pani upratovačke, pani kuchárkam za obedíky pre našich hladošov, Vám, za riadenie celých jaslí, za vybavenie fungovania jasličiek v núdzovom režime počas rekonštrukcie, za organizáciu, že ste mysleli na deťúrence a za to, že to všetci zvládli bez ujmy.

Ďakujeme za všetko, za pochopenie, za úsmevy, podporu pre naše deti. Za to, že začiatky v škôlke zvládli úplne bez problémov. Zozačiatku som sa jasličiek bála, no môžem bez nátlaku a spokojne povedať, že to bol pekný čas a že by som to spravila ešte raz, bez váhania. O deťúrence bolo dobre postarané, a tak ako som písala pani sestričkám, za dobru prácu si zaslúži človek pochvalu, prosím, odkážte im to všetkým, že sú super a nech sú aj naďalej také skvelé pre deti aj rodičov, ako doteraz.

Spokojní rodičia

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#podakovanie učitelom od rodičov #podakovanie rodičov


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu