Moja mamička

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ursula (22)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 24.02.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 206 slov
Počet zobrazení: 1 100
Tlačení: 91
Uložení: 73

Moja mamička

Moja mamka je pekná, milá, usmievavá. Veľmi rada varí a upratuje. Má ma veľmi rada. Vždy, keď sa mi niečo stane, ošetrí mi to. Má veľmi rada nás všetkých v rodine. Má blonďavé vlasy. Je štíhla a má hnedé oči. Vždy, keď jej niečo dám na narodeniny, veľmi sa poteší, až jej skoro tečú slzy. Má 50 rokov. Pracuje na vysokoškolskom internáte už 13 rokov. Znamená pre mňa všetko. Je najlepšia s ockom na celom svete.

Moja mamička

Moja mamka je milá a šikovná. Rada varí a upratuje. Vždy ma poteší. Keď niečo pozerám, pridá sa ku mne. Je milá a láskavá. Hrá so mnou karty. Stále pomáha vonku ockovi. Stíha dve veci naraz. Má špinavý blond a zelenohnedé oči. Má rada levandule. Má 43 rokov. Pre mňa znamená veľmi veľa. Pečie rada koláče a na Vianoce medovníky.

Moja mamička

Moja mamka sa volá Jana. Každý o nás hovorí, že ja si už len dám okuliare a vyzerám ako ona. Má modrozelené oči a blonďavo-hnedé vlasy. Je veľmi milá a vždy mi chce len to dobré. Niekedy po nás kričí, keď nepočúvame. Poteší ju vždy objatie a pusa. Na deň matiek sa vždy poteší darčekom. Narodila sa v roku 82. Vie piecť výborné koláčiky. 

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu