Súťaž vo varení guľáša (Rozprávanie)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ursula (22)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 24.02.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 290 slov
Počet zobrazení: 639
Tlačení: 45
Uložení: 48

Súťaž vo varení guľáša (Rozprávanie)

V piatok poobede sme sa vybrali na dovolenku so súťažou. Je to naša ako keby tradícia. Tohto roku sme išli skôr.

Cesta tam bola celkom rýchla, pretože som pol cesty spala. Hneď, ako som tam prišla, očarilo ma okolie. Bolo také čisté, svieže a pekné. Odtiaľ, kde sme boli ubytovaní, bolo vidno Jánošíkovu skalu. Boli sme tam štyri rodiny, boli sme super partia. Ešte v ten deň sme sa vybrali pozrieť si mlyn, na ktorom sme boli, keď sme sem prišli prvýkrát. Išli sme peši, cestou sme stáli na niektorých miestach, ako napríklad Jánošíkova skala.

Keď sme tam dorazili, videli sme veľký drevený mlyn. Vnútri ste mohli cítiť taký starý vzduch. Dalo sa prejsť popod mlynské koleso, ale boli ste potom riadne mokrí, lebo ako sa to koleso točilo, kvapkala z neho voda. Keď sme prišli na naše ubytovanie, čiže chatu, hrali sme vonku rôzne hry a rodičia zatiaľ pripravovali veci na grilovačku. Deti chceli opekať aj marshmellow. Išli sme spať skôr, aby sme na ďalší deň boli svieži. Skoro ráno išiel ocko s ostatnými ockami pripraviť súťaž a zapísať sa. Keď sme tam prišli spolu s mamkami, čakala nás tam skvelá, príjemná a zábavná atmosféra. Vôbec sme sa nenudili.

Bola pustená hudba, zábavný moderátor a ľudová kapela. Deti si mohli zaskákať na skákacom hrade, previezť sa na koňoch. Bolo tam aj veľa iných vecí. Skončili sme piati asi zo štyridsiatich tímov, ale my sa nevzdávame. Súťaž skončila a potom zapli hudbu. Bola tam aj kapela, ale to bolo do druhej rána, takže sme sa nezúčastnili. V nedeľu ráno sme napiekli rezne a čakal nás akvapark a chodník korunami stromov.

Na ďalší rok prídeme znova a snáď aj s inými zážitkami a aspoň s tretím miestom.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu