Prečo to robíme? (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.04.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 195 slov
Počet zobrazení: 1 241
Tlačení: 95
Uložení: 108

Prečo to robíme? (Úvaha) 

Rozptyľujeme sa televíznymi horormi a násilnosťami, drinou v posilňovniach, adrenalínovými športmi, televíziou, mobilnými telefónmi, ale aj návštevou kina či prečítaní si dobrej knihy. Na otázku „Prečo to robíme?“ je viacero odpovedí.

Záleží to na povahe človeka, či na tom, akú má práve náladu alebo pocity a určite to závisí od toho ako je vychovaný, s kým sa stretáva a kto ho obklopuje. Ja osobne, ak mám za sebou ťažký a náročný deň, tak určite mojím rozptýlením bude zahrať si na X-boxe s mojím bratom. Ale naopak, ak som prežila úspešný a vydarený deň, tak si rada sadnem k dobrej knihe.

A čo zábava? Určite každý z nás sa rád zabáva. Ja sa rada zabávam s kamarátkami vonku alebo pri nejakej športovej činnosti. Každý robí to, čo ho baví, zaujíma alebo robí to čo uzná za vhodné. Ak si myslí, že je vhodné zájsť do posilňovne, zabaviť sa, tak si tam zájde. Niektorí sa rozptyľujú drámou v televízii, iní sa zabávajú s kamarátmi pri športe. Skrátka robia to, čo ich baví a akú majú náladu. Je len na každom z nás, čo si vyberieme a zvolíme. Rozptýlenie? Zábava? Viac ľudí, viac názorov.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu