Športové podujatie (Príhovor)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: tomasik (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 03.05.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 162 slov
Počet zobrazení: 4 757
Tlačení: 194
Uložení: 200

Športové podujatie (Príhovor)

Vážené kolegyne, vážení kolegovia, milí žiaci,

je pre nás veľkým potešením, že ste prijali pozvanie a prihlásili ste sa do súťaže o Moldavský pohár. Športové súťaže sú obľúbené u mnohých žiakov. Veď mládeži je pohyb a šport veľmi blízky, dosahujú často veľmi dobré výkony. Prečo si teda trochu nezasúťažiť a nezmerať sily aj s kamarátmi z iných škôl? Aj táto skutočnosť bola motívom vzniku našej tradície.

My sme sa tu dnes stretli, aby sme si trochu zašportovali, zasúťažili. Predpokladám, že ako správni športovci sa budete snažiť o najlepšie výkony, ale športovo prijmete aj prípadný neúspech. Veď vždy sa udeľuje iba 1., 2. a 3. cena – tak to bude aj dnes, ale za víťazov budeme považovať všetkých, ktorí budú čestne bojovať, čestne súťažiť. Okrem cien pre jednotlivých víťazov máme pripravený aj skutočný Moldavský pohár pre tú školu, ktorej žiaci budú najlepší, to znamená získajú najviac diplomov.

Tak dovoľte, aby som Vás všetkých srdečne privítala a všetkým súťažiacim želám, aby sa im v jednotlivých disciplínach darilo a dosahovali čo najlepšie výkony.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#prihovor šport #prihovor na sportovy den


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu